Activiteiten in de Oostfjorden

De Oostfjorden is het enige gebied in IJsland waar rendieren leven. Naast de vele bezienswaardigheden in de Oostfjorden kun je kiezen uit een aantal activiteiten. Spot en fotografeer bijvoorbeeld de wilde rendieren samen met een gids en kom daarna tot rust in de drijvende baden van de Vök Baths. Bekijk hieronder onze selectie activiteiten in en rond de Oostfjorden.

Hieronder vind je onze selectie. Staat de activiteit die je zoekt er niet tussen of je wil meer informatie over een specifieke activiteit, neem dan contact met ons op.

Volgende stappen

Bekijk Oostfjorden op de kaart

De Oostfjorden is het best bewaarde geheim van IJsland en heeft een aantal bezienswaardigheden. Bekijk hier voor de mooiste plekjes voor een aantal dagen in de Oostfjorden.

Bekijk de bezienswaardigheden van Oostfjorden op de kaart

Overzicht van de beste activiteiten in de Oostfjorden

Rendier safari

Spot rendieren in de Oostfjorden. Rendieren komen alleen voor in het oosten van IJsland. Ga op pad met een gids die precies weet waar je deze rendieren kunt zien. Neem verrekijker en camera mee om de dieren te bekijken en te fotograferen in hun natuurlijke leefomgeving.
Waar: Oostfjorden
Periode: oktober – juni
Tijd: ca. 4 uur

Vraag informatie aan

Warmwaterbron Vök

Kom tot rust in de drijvende baden van de Vök Baths. De Vök Baths liggen aan het Urridavatn meer in het oosten van IJsland. De baden beschikken over de eerste drijvende baden van het land. Met uitzicht op het meer kun je genieten van een drankje bij de zwembadbar.
Waar: Oostfjorden
Periode: januari – december
Tijd: ca. 1 uur

Vraag informatie aan

Bekijk de activiteiten in de overige gebieden van IJsland