Ontdek Zweden met Sundowner Wildlife Holidays, de Zweden reizen specialist

Een reis naar Zweden is een reis naar de mooiste winterlandschappen. Uitgestrekte taiga wouden met bomen zwaar van de sneeuw. Meren omgetoverd tot grootse ijsvlaktes en ongerepte gebieden waar u dagen kunt lopen zonder ook maar iemand tegen te komen. Het enige geluid dat u hoort is het ruisen van de wind en het gekraak van de sneeuw als u er loopt. Ga op pad met de husky slee of spot het Noorderlicht, een prachtig natuurfenomeen.

Bekijk onze reizen naar Zweden

In de winter op vakantie naar Zweden

In de winter verandert Zweden in een prachtig winterwonderland. De glooiende vlaktes, de taiga wouden en de vele rivieren en meren worden bedekt met sneeuw en ijs. Dit maakt Zweeds Lapland perfect geschikt voor allerlei winteractiviteiten. Verblijf in bijzondere accommodaties ontworpen door lokale architecten of in sfeervolle wildernis lodges tijdens uw reis in Zweeds Lapland.

Winter in Zweeds Lapland

Lees meer

Bekijk het mysterieuze Noorderlicht

Het Noorderlicht, met haar bewegende rode, groene en blauwe kleuren is een van de mooiste en meest mysterieuze natuurverschijnselen. Het Noorderlicht is het beste te zien in de donkere wintermaanden. Hoe noordelijker u gaat, des te meer kans hebt u om dit natuurfenomeen te zien. Op een reis naar het Noorderlicht kunnen we u van harte een overnachting in een verwarmde glazen iglo aanbevelen …

Noorderlicht reizen

Bekijk onze voorbeeldreizen

Avontuurlijke activiteiten

In het besneeuwde landschap van Zweeds Lapland kunt u allerlei winteractiviteiten ondernemen. Zo kunt u op een indrukwekkende husky safari de wildernis verkennen, met een sneeuwscooter over de vlaktes rijden, sneeuwschoen wandelen door verlaten wouden, langlaufen over glooiende fjell’s of op zoek gaan naar het prachtige Noorderlicht. Voor een nog avontuurlijkere ervaring kunt u zelfs met een hovercraft over de ijsvlaktes bij de Luleå archipel vliegen.

Lapland winter reizen

Bekijk voorbeeldreizen

Boutique & unieke hotels

Er is een breed scala aan accommodatiekeuzes beschikbaar in Zweden, van boutique hotels tot de meer rustieke blokhutten aan het meer. U kunt ook bijzondere nachten door brengen in eentraditionele tipi tent of in een unieke boomhutten van het Treehotel, zoals de mirror cube & birdnest.

Beste reistijd voor Zweden

Wanneer is de beste tijd om Finland te bezoeken? Over het algemeen kunt u Finland in de zomer & winter bezoeken, afhankelijk van verschillende factoren, de meeste met betrekking tot het klimaat en seizoensgebonden attracties.

Beste reistijd voor Zweden

Vliegtijd

● Luleå: ca. 4,5 uur
● Kiruna: ca. 5 uur

Maatschappij

● Scandinavian Airlines (O)

Tijdverschil

● Zomertijd +0 uur
● Wintertijd +0 uur

Visum

● Nee

Vaccinaties

● Nee

Malaria

● Nee

Valuta

● Zweedse Kroon

Reisadvies

● Klik hier voor advies

Reiservaringen Zweden

 

Bekijk alle reiservaringen

 

.