Ontdek de ongerepte natuur van Zweden …

Een reis naar Zweden is een reis naar de mooiste winterlandschappen. Uitgestrekte taiga wouden met bomen zwaar van de sneeuw. Meren omgetoverd tot grootse ijsvlaktes en ongerepte gebieden waar je dagen kunt lopen zonder ook maar iemand tegen te komen. Het enige geluid dat je hoort is het ruisen van de wind en het gekraak van de sneeuw als je er loopt. Ga op pad met de husky slee of spot het Noorderlicht, een prachtig natuurfenomeen.

Volgende stap

.

.

.

    Noord Zweden

.

.

.

In de winter op vakantie naar Zweden

In de winter verandert Zweden in een prachtig winterwonderland. De glooiende vlaktes, de taiga wouden en de vele rivieren en meren worden bedekt met sneeuw en ijs. Dit maakt Noord Zweden perfect geschikt voor allerlei winteractiviteiten. Verblijf in bijzondere accommodaties ontworpen door lokale architecten of in sfeervolle wildernis lodges tijdens je reis in Noord Zweden.

Ja, ik wil graag meer lezen

.

.

.

    Noorderlicht

.

.

.

Bekijk het mysterieuze noorderlicht in Zweden

Het Noorderlicht, met haar bewegende rode, groene en blauwe kleuren is een van de mooiste en meest mysterieuze natuurverschijnselen. Het Noorderlicht is het beste te zien in de donkere wintermaanden. Hoe noordelijker je gaat, des te meer kans heb je om dit natuurfenomeen te zien. Op een reis naar het Noorderlicht kunnen we je van harte een overnachting in een verwarmde glazen iglo aanbevelen …

Ja, ik wil graag meer lezen

Avontuurlijke activiteiten

In het besneeuwde landschap van Zweeds Lapland kun je allerlei winteractiviteiten ondernemen. Zo kun je op een indrukwekkende husky safari de wildernis verkennen, met een sneeuwscooter over de vlaktes rijden, sneeuwschoen wandelen door verlaten wouden, langlaufen over glooiende fjell’s of op zoek gaan naar het prachtige Noorderlicht. Voor een nog avontuurlijkere ervaring kun je zelfs met een hovercraft over de ijsvlaktes bij de Luleå archipel vliegen.

Ja, ik wil graag meer lezen

.

.

.

    Hotels

.

.

.

Boutique & unieke hotels in Zweden

Er is een breed scala aan accommodatiekeuzes beschikbaar in Zweden, van boutique hotels tot de meer rustieke blokhutten aan het meer. Je kunt ook bijzondere nachten door brengen in een traditionele tipi tent of in een unieke boomhutten van het Treehotel, zoals de Mirror Cube & Bird’s Nest. Bekijk de locatie van onze accmmodaties op de kaart van Noord Zweden.

Ja, ik wil graag jullie selectie bekijken

.

.

.

    Beste reistijd

.

.

.

Beste reistijd voor Zweden

Wanneer is de beste tijd om Finland te bezoeken? Over het algemeen kunt u Finland in de zomer & winter bezoeken, afhankelijk van verschillende factoren, de meeste met betrekking tot het klimaat en seizoensgebonden attracties.

Ja, ik wil graag meer lezen

Veel gestelde vragen en praktische informatie Zweden.

Om je Zweden op maat zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we een overzicht gemaakt van alles wat er bij een reis naar Zweden komt kijken. Van vliegen, paspoort, tijdsverschil tot en met gezondheid, geldzaken en verkeersregels. Bekijk onze praktische informatie voor je reis naar Zweeds Lapland.