Home > Thema >

Luxe rondreizen

Bent u op zoek naar luxe rondreizen? Dan bent u bij Sundowner Wildlife Holidays aan het juiste adres. Wij maken al 16 jaar lang luxe rondreis geheel op maat naar de mooiste gebieden in de wereld. Geniet in onze selectie luxe lodges & tented camps op de mooiste plekken van de natuur en verblijf in luxe resorts aan de meest exotische stranden.

Volgende stap

Wat bedoelen we met een luxe rondreis ?

Een luxe rondreis …

Vlieg comfortabel met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, ontdek de natuur op privé excursies met professionele gidsen en geniet bij zonsondergang van uw favoriete “Sundowner”. Dat zijn luxe rondreizen volgens Sundowner Wildlife Holidays. Persoonlijk, exclusief, ontzorgd, unieke natuur, met veel rust en privacy en geheel volgens uw wensen op maat waar ook ter wereld. Bel of mail voor een afspraak met uw persoonlijke reisadviseur voor een luxe verre reis op maat. Bij u thuis of bij ons op kantoor in Amstelveen.

Wanneer kun je op een luxe rondreis?

 

Bekijk onze reizen per maand

Jan | Feb | Mrt | Apr | Mei | Jun | Jul | Aug | Sep | Okt | Nov | Dec

Waar kun je op een luxe rondreis ?

De beste plekken voor een …

Bekijk voor de beste bestemmingen om op safari te gaan.

Afrika | Azië | Europa | Noord Amerika | Poolgebieden

Luxe safari rondreizen in Afrika

Geniet op uw luxe rondreis in Afrika in luxe lodges en luxe tented camps van ongerepte natuur en unieke wilde dieren. Ontbijt aan een mooie gedekte tafel midden in de wildernis. Ga vervolgens op safari in uw privé jeep met deskundige gids die enthousiast vertelt over de flora en fauna om u heen. Neem na afloop van uw safari een verfrissende duik in het zwembad. Drink bij zonsondergang uw favoriete Sundowner. Sluit uw dag af onder de flonkerende sterrenhemel bij het knetterende kampvuur luisterend naar de geluiden van de Afrikaanse bush.

Bekijk de grote trek vanuit een luxe tented camp in de Serengeti in Tanzania of in de Masai Mara in Kenia. Maak een gorilla trekking in Oeganda of Rwanda en verblijf in sfeervolle luxe lodges. Rijd in uw privé jeep door de mooiste landschappen van Namibië en verblijf in exclusieve lodges.  Vlieg naar de meest exclusieve tented camps in de Okavango Delta in Botswana. Ga wijn proeven in Zuid Afrika en vlieg daarna naar het Kruger park voor een luxe safari. Geniet op de exotische stranden van de Seychellen van de meest exclusieve resorts. Voor meer actieve luxe vakanties in Afrika kunt u denken aan laagland gorilla’s in de regenwouden van Congo Brazzaville. Weg van de massa? Kijk dan eens naar onze luxe reizen op Sao Tomé & Principe. Bel of mail ons voor u luxe privé safari reis op maat naar Afrika.

Bekijk onze luxe rondreizen in Afrika

Luxe rondreizen in Azië

Ook in Azië bieden wij diverse luxe rondreizen geheel volgens uw wensen op maat. In India bijvoorbeeld kunt u in uw privé jeep op tijgersafari en de wereldberoemde Taj Mahal bekijken vanuit prachtige luxe lodges of sfeervolle voormalige jachtpaleizen. Vlieg daarna naar de Malediven om vanuit een luxe resort te zwemmen met walvishaaien en te relaxen aan exotische stranden. Ga luipaarden bekijken vanuit een luxe lodge in Yala National Park in Sri Lanka of Orang Oetans op Borneo vanuit een luxe lodge midden in het tropische regenwoud. Bel of mail ons voor uw luxe rondreis in Azië op maat.

Bekijk onze luxe rondreizen in Azië

Luxe rondreizen in Amerika

In Amerika bieden wij diverse luxe rondreizen op maat aan. Reis naar een luxe lodge in Yellowstone National Park van waaruit u met een privé gids naar wolven kunt zoeken. Vlieg naar Vancouver Island om vanuit een luxe lodge paard te rijden, walvissen te spotten en beren te fotograferen. Vlieg met een helikopter naar afgelegen plekken om grizzly beren te bekijken. In Mexico kunt u op u luxe verre reis op kleinschalige luxe expeditie cruiseschepen de grijze walvismigratie meemaken. In Ecuador kunnen wij een luxe verre reis naar diverse luxe lodge in de regenwouden en de Andes van harte aanbevelen. Vlieg daarna comfortabel naar de Galapagos eilanden en geniet van een luxe cruise op een kleinschalig schip. Bel of mail ons voor uw luxe verre reis naar Amerika op maat.

Luxe rondreizen in Europa

In de natuur van ons eigen Europa kunnen wij diverse luxe rondreizen op maat voor u verzorgen. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe hotel op de Azoren en ga walvissen spotten vanuit uw privé boot. Zoek in Italië met een privé gids vanuit een luxe boutique villa naar beren en geniet van authentieke gerechten en mooie wijnen. Bekijk vanuit uw luxe verwarmde glazen iglo in Finland het noorderlicht en ga overdag op husky safari. Spot orka’s in IJsland vanuit een luxe villa. Kom tot rust in onze selectie van luxe blokhutten in de wildernis van Finland. Bel of mail ons voor uw luxe rondreizen in de natuur van Europa op maat.

Bekijk onze luxe rondreizen in Europa

Luxe rondreizen in de poolgebieden

Ook de poolgebieden in Antarctica, Spitsbergen, Groenland, Canada en Rusland zijn zeer geschikt voor het maken van een luxe rondreis. U reist dan per kleinschalige luxe expeditieschip. Bel of mail ons voor uw luxe rondreis met kleinschalig expeditie cruise naar de poolgebieden.

Bekijk onze luxe rondreizen in de poolgebieden

Weetjes over een luxe rondreis?

Tips voor een luxe rondreis?

Op een luxe rondreis is het van belang om …