Reizen in Europa

Wil je op je reizen in Europa genieten van spectaculaire natuur en wilde dieren spotten? Dan ben je bij Sundowner aan het juiste adres. Wij laten je genieten van de mooiste landschappen vol gletsjers en vulkanen, weelderig groene eilanden, pittoreske dorpjes en van ongerepte wildernissen. Spot in de zomer walvissen en dolfijnen spotten of bekijk beren, wolven en lynxen. Maak in de winter een husky safari’s, sneeuwschoenwandeltocht of bewonder het noorderlicht. Verblijf op je reis door Europa in unieke boutique hotels. Onze reizen in Europa maken we geheel naar je wensen op maat.

Volgende stap

.

.

.

    Bestemmingen

.

.

.

Onze bestemmingen voor een vakantie in Europa

Vulkanen en spuitende geisers in IJsland, groene eilanden met ruige kusten op de Azoren, bergen met verlaten dorpjes in Italië en ongerepte wildernissen in Scandinavië. Op reizen in Europa valt zoveel mooie natuur te bewonderen die je perfect kunt combineren met een bezoek aan steden en stranden. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw reis door Europa.

Ja, ik wil graag meer lezen

.

.

.

    Wildlife

.

.

.

Wilde dieren spotten op reizen in Europa

In de wildernissen en oceanen van Europa kun je unieke wilde dieren spotten. Van walvissen, orka’s en dolfijnen op de Azoren, IJsland of Noorwegen en beren en wolven in Finland, Zweden of Italië. Wist je dat je op reizen in Europa zelfs ijsberen en walvishaaien kunt zien? Maak hiervoor een expeditie cruise naar Spitsbergen of ga duiken op de Azoren. Wilde dieren spotten is onze passie en we vertellen je graag hoe jij ook wilde dieren kunt spotten op je maatwerk vakantie in Europa.

Ja, ik wil graag meer lezen

.

.

.

    Wat te doen

.

.

.

Wat te doen op reizen in Europa ?

Of je nu in de zomer of winter op vakantie wilt in de spectaculaire natuur van Europa er is altijd wat te doen. Van walvissen spotten op de Azoren, een selfdrive maken in IJsland of je eigen hondenslede besturen in Lapland. Als dat niet avontuurlijk genoeg is ga dan zwemmen met orka’s of vlieg met een helikopter naar de top van een gletsjer. We maken jouw reis in Europa geheel op maat met de meeste bijzondere activiteiten.

Ja, ik wil graag meer lezen

.

.

.

    Hotels

.

.

.

Onze hotels in Europa

Voor je reizen in Europa hebben wij een mooie selectie gemaakt van boutique hotels in de natuur of aan het strand. Maar wil je eens een nachtje in een Treehotel, drijvende lodge, aurora dome of ijshotel slapen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben er zelf geslapen en vertellen je er graag over.

Ja, ik wil graag meer lezen

.

.

.

    Beste reistijd

.

.

.

Wanneer kun je het beste reizen in Europa

De beste tijd voor je vakantie in Europa hangt af van wat je wilt zien, doen en meemaken. Voor veel mensen is dit de zomer vanwege het lange licht, de warme temperaturen, de kans op wilde dieren en de toegankelijke natuurgebieden. Voor anderen is dit juist de winter vanwege diverse winteractiviteiten en het noorderlicht.

Ja, ik wil graag meer lezen