De afrika reizen specialist voor uw safari vakanties in Afrika

Wilt u graag een safari vakantie reis in Afrika maken ? Dan kan Sundowner Wildlife Holidays u als geen ander daarbij helpen. Als Afrika reizen specialist verzorgen wij al 15 jaar safari vakantie reizen naar diverse landen in het uitgestrekte Afrika.

Uw safari rondreis naar Afrika !

Savannes, vulkanen, besneeuwde bergen en witte zandstranden in oost Afrika, uitgestrekte regenwouden in centraal Afrika en zinderende woestijnen en wildrijke wetlands in zuid Afrika.

Op uw safari rondreis naar de ongerepte en afwisselende natuur in Afrika  gaat u op zoek naar unieke wilde dieren als leeuwenluipaarden, hyena’s, chimpansees, cheeta’s, olifanten, neushoorns, buffels, giraffen, zebra’s, wildebeesten, berggorilla’s, laagland gorilla’s, mandrils, nijlpaarden, krokodillen, walvishaaien, walvissen, struisvogels, flamingo’s en schoenbekooievaars.

Uw safari rondreis in Afrika kunt u heel goed combineren met een bezoek aan de nog redelijk authentieke stammen. Als Afrika reizen specialist adviseren wij uw graag over een bezoek aan o.a. de Maasai in oost Afrika, de Pygmeen in centraal Afrika en de Bosjesmannen in zuid Afrika.

Wat is nu mooier dan uw safari rond reis in Afrika afsluiten met een bezoek aan een tropisch eiland of strand ? Als Afrika reizen specialist helpen wij u graag bij het uitzoeken van het mooiste eiland, strand en bijpassende resort.

Bekijk onze voorbeeldreizen

Tarangire National Park, rondreis

Sundowner’s 15 jaar ervaring als Afrika reizen specialist !

Met onze 15 jaar ervaring als Afrika reizen specialist in TanzaniaKenia, OegandaRwandaGabon, Sao tomé & PrincipeCongo-Brazzaville, Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, de Seychellen en Mozambique adviseren wij u graag over uw:

Uw safari vakantie reis naar Afrika geheel op maat !

Op basis van uw wensen maken onze Afrika reizen specialisten uw safari vakantie reis geheel op maat. Alle op onze website vermelde Afrika reizen, met uitzondering van onze groepsreizen, zijn voorbeeldreizen. Deze Afrika reizen kunt u boeken of door ons laten aanpassen.

Indien u zelf een reis naar Afrika in gedachten hebt, neemt u gerust contact met ons op zodat u samen met een Afrika reizen specialist uw droomreis kunt bespreken.

Liever in een kleine groep op groepsreis naar Afrika !

Reist u liever in een kleine groep door Afrika begeleid door ervaren gidsen en met verblijf in luxe accommodaties. Dan adviseren wij u graag over een kleinschalige groepsreis Afrika.

Wilt u voor of na een groepsreis Afrika, een strandverlenging op maat bijboeken dan kan dat uiteraard. Belt of mailt u gerust met een Afrika reizen specialist van Sundowner Wildlife Holidays.

Kilimanjaro beklimmen Machame

Wanneer moet u in welk park zijn en welke lodge is dan het beste ?

Om uw kansen op het zien van wilde dieren zo groot mogelijk te maken, is het van doorslaggevend belang om te weten in wanneer u in welke park moet zijn en in welke lodge u dan het beste kunt verblijven. Met onze15 jaar ervaring als Afrika reizen specialist weten wij welke parken in welke periodes de beste kansen geven op het zien van wilde dieren en in welke lodge dan het beste is.

Wilt u persoonlijk advies op maat over uw safari rondreis in Afrika ?

Wilt u persoonlijk advies op maat over uw natuurreis in Afrika, wildlifesafari reis in Afrika, rondreis in Afrika, individuele reis in Afrika,   maatwerk reis in Afrika, luxe reis in Afrika groepsreis in Afrika en of snorkelvakantie in Afrika, bel ons gerust op 020 – 641 86 97 of stuur uw email aan info@sundowner.nl