Sundowner Wildlife Holidays, een passie voor wildlife

Een safari dag op de Afrikaanse savanne loopt ten einde. U staat bij uw jeep op de oevers van een met nijlpaarden gevulde rivier. De zon gaat langzaam onder en zet de natuur in vuur en vlam. U kijkt om u heen en u ziet zebra’s en topis grazen en in de verte loopt een kudde olifanten. Het enige geluid in de verder stille natuur komt van de nijlpaarden. U geniet intens en u neemt nog een slokje van uw ijskoude drankje en u denkt; “dit is mijn Sundowner moment…”

Ons bedrijf

Wildlife, natuur, comfort en rust zijn voor Ronald Loriaux, oprichter van Sundowner Wildlife Holidays, de waarden die het “Sundowner moment” bepalen. Of u nu op Expeditie Cruise gaat naar Antarctica, een safari maakt in Afrika, IJsberen bekijkt in Canada of tijgers gaat zoeken in India, overal zult u deze waarden ervaren.

Gedreven door passie en ervaren door geregelde bezoeken, kunnen wij u als geen ander met kennis van zaken over onze bijzondere bestemmingen vertellen. Bel ons vrijblijvend op 020 – 641 86 97 voor informatie of voor het maken van een afspraak en ervaar onze passie.

Ronald Loriaux

Waarom boeken bij Sundowner?

Onze kracht zit hem in de ervaring en deskundigheid van het personeel, die allen als prioriteit hebben de perfecte reis voor u te maken. Onze reizen worden deskundig en volledig op maat voor u opgesteld waarbij uw wensen en voorkeuren bovenaan staan. Weet u nog niet precies wat u wilt? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  1. Wij luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies op maat.
  2. We maken een reisvoorstel
  3. Boeking & offerte
  4. U ontvangt informatie & contact voor vragen
  5. 24/7 bereikbaar tijdens de reis
  6. We zijn benieuwd naar uw reiservaringen
  7. We zijn aangesloten bij ANVR | SGR |Camaliteitenfonds

Vacatures & stageplek

Op zoek naar een unieke ervaring en leuke werkomgeving? Neem contact met ons op 020-6418697 of mail naar info@sundowner.nl

Bekijk onze openstaande vacatures

Better Holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor jou bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Bestrijding kindersekstoerisme

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT/Defence for children in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen jou uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden op www.meldkindersekstoerisme.nl. Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.

CO2 compensatie

Tijdens uw reis wordt CO2 geproduceerd, wat een effect heeft op onze wereld. Wilt u graag uw CO2 uitstoot compenseren? Geeft u dit dan aan. Wij werken samen met South Pole Group voor CO2 compensatie. South Pole ontwikkelt projecten die klimaatverandering tegengaan, de lokale bevolking ondersteunen en de natuur beschermen.

Duurzaam toeristisch ondernemen

Onze Missie
Onze missie is om de mooiste wildlife en natuur reizen aan te bieden aan onze klanten op een duurzame en verantwoordelijke manier, zodat ook in de toekomst deze reizen mogelijk blijven.

Hoe wij dit willen bereiken
Wij streven ernaar om onze milieuprestaties te verbeteren en de eventuele negatieve gevolgen die het resultaat zijn van onze handelingen zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast maken wij ons hard om de kwaliteit van onze bestemmingen te waarborgen.

  • Door samen te werken met lokale bedrijven willen we de werkgelegenheid op en financiële situatie van bestemmingen verbeteren.
  • Door alleen ethisch verantwoorde wildlife-ervaringen aan te bieden tijdens onze reizen maken wij ons hard voor de bescherming van de flora en fauna.

Wat onze klanten over ons zeggen

Veel van de mensen die elk jaar met ons reizen, zijn terugkerende klanten, of reizigers die ons hebben aanbevolen.

Bekijk alle reiservaringen