Reiservaringen

326 resultaten gevonden

16-daagse wolven fotoreis Yellowstone

Yellowstone wolven fotoreis  (jan 2023)

De reis was erg mooi en is goed bevallen. Vooral de eerste dagen in Yellowstone waren heel erg mooi. Met de helikopter boven Yellowstone NP was erg magisch. Het is een erg mooi park en er is erg veel te zien. De gidsen deden vooral veel moeite om wolven te zien.

Waardering voor de reis: 8

De dagen in de snowcoach heb ik gedeeltelijk meegemaakt. Dat was ook erg mooi. Het tweede gedeelte in Teton NP heb ik helaas moet missen i.v.m. ziekte.
Het was voor mij een bijzondere reis, en dat is het nog steeds.

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 8

Ik denk niet dat jullie wat aan de reis kunnen verbeteren. Ik heb wel een mening over de reis zelf. De reis wordt aangeboden als een pro photo reis. Dit is mooi, maar ik had hier wat anders van verwacht. De gidsen waren niet echt serieuze fotografen, in de vorm van dat je er veel van kan leren of dat ze je goede tips geven. Meer mensen in de groep hadden het idee dat dit niet een echte fotografenreis was, als je kijkt naar de naamgeving van de reis. Nou is dat maar een naam dat weet ik, maar het geeft wel verwachtingen. Dat wil ik wel even teruggeven aan jullie.

Prima service.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Marriane L.

Lees verder

7-daagse reis naar Fins Lapland

Huskysafari Fins Lapland (Harriniva)  (jan 2023)

Het was een prachtige 5-daagse huskytour. De maaltijden waren boven verwachting! Alles was goed geregeld.

Waardering voor de reis: 9

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 8

Als feedback zou ik willen geven dat de inpaklijst die wij vooraf hebben ontvangen, wat te groot was. Er stonden spullen op die je niet had hoeven aanschaffen omdat je deze te leen kreeg. Zoals de dunne onderhandschoenen, een winddichte muts, een 2,5/3-laags (goretex-)jas, een lakenzak en kussensloop. Dit bleek allemaal niet nodig omdat je dit van hun kreeg, maar zijn wel prijzige aankopen geweest. De lijst bezoemt je ook wat ‘angst’ in door de uitgebreidheid er van. De lijst erg uitgebreid (thermo onderkleding, wollen ondertruien, coltruien, etc) terwijl je eigenlijk maar 1 onderlaag, 1 fleece en eventueel nog 1 extra laag nodig had. De lijst mag dus wel wat beknopter/worden afgestemd met wat je daar te leen krijgt.

Goed, fijn dat we zo vroegtijdig en zorgvuldig werden geïnformeerd.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Natasja C.

Lees verder

9-daagse reis orka’s & Malangen Resort

Orka safari en winteractiviteiten Malangen  (jan 2023) Bekijk foto!

Unieke reis, maatwerk trip uit bestaande reispakketten voorbereidingen/ boekingen prima verzorgt. Snorkelen Orka’s en bultrug walvissen echt geweldige ervaring.

Waardering voor de reis: 9

Tip om dit wel min. 2 dagen, liever 3 dagen in te plannen i.v.m. onvoorspelbaarheid van weer/storm. Autohuur en zelf rijden prima te doen (banden met spikes). Malangen resort prima plek voor uitrusten, Tromso geweldig leuke stad.

Al met al een trip die boven aan lijstje verschijnt 👍

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 9

Bij autohuur duidelijk aangeven t.a.v. verzekering. Buitenland autohuur in sneeuwgebied ga je toch naar all risk. Kon ik niet terugvinden in documentatie.

Prima service, vriendelijk, snelle reactie, ook maatwerk/wensen prima ingevuld, en alles perfect in orde.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Rob W.

Snorkelen met orka's

Lees verder

18-daagse Tanzania rondreis

Reis op maat  (dec 2022)

Geweldig de gids zei wie heeft dit programma gemaakt? hij was blij want zo doet hij het weinig. Hij zei als ik zelf een safari zou uitzetten zou ik het zo doen.

Waardering voor de reis: 10

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 10

Wat we niet wisten dat we van Mafia terugkwamen zagen we iedereen taxi’s regelen om naar de internationale luchthaven te gaan. Stond er iemand van de agent ter plaatse om ons erheen te brengen onze bagage bij hun op kantoor op de luchthaven en ze hebben ons ingecheckt! Nou ja,,,,nee alles geweldig geregeld! Wij hebben een geweldige reis gehad en Ronald heel erg bedankt voor al je adviezen je hebt precies de reis samengesteld hoe wij het wilde!
Bedankt voor alles!!!!!!

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Sandra I.

Lees verder

5-daagse orka reis in Noorwegen

Snorkelen met orkas in Noorwegen  (dec 2022)

Wat een ontzettend gave reis. Het was nog gaver dan we ons voorgesteld hadden. We hadden de 5 daagse orka reis geboekt. Hele dikke aanrader. Hebben in totaal 8x met de orka's in het water gelegen. En ze komen echt heel dichtbij. En Noorwegen is echt prachtig.

Waardering voor de reis: 10

We hebben onze ogen uitgekeken. Ook nog het Noorderlicht kunnen zien. Het is voor herhaling vatbaar. Ooit gaan we terug met de kindjes. Alleen voor het snorkelen moeten ze 16+ zijn dus dat duurt nog even. Tromso erg mooi en levendig. En in Skjervoy vind je de ultieme rust.

Voor het snorkelen heb je alleen een thermopak nodig. Rest krijg je bij bedrijf. Je merkt niets van de kou. Het is zelfs fijner om in het water te liggen dan op de boot te zitten. Wel raad ik aan om medicijnen tegen zeeziekte bij je te hebben want bij ons was de zee 1 dag erg ruig. Maar mocht je deze niet bij je hebben dan heeft het bedrijf ze of andere gasten op de boot.

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 10

Weinig verbeterpunten. Alles was super duidelijk beschreven en alles goed geregeld. Kregen paar dagen van te voren alles nog netjes gemaild. Bij aankomst in Tromso stond onze huurauto ook klaar. Alles top. Ook toen ik vragen had tijdens onze reis kreeg ik binnen no time reactie. Heel erg fijn. We zijn super tevreden.

Hele goede service. Alles werd duidelijk uitgelegd. Heb aantal keer een vraag gehad. Hier werd supersnel op gereageerd. Dus wij zijn tevreden klanten en raden jullie zeker aan bij vrienden/familie.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Kim W.

Lees verder

5-daagse zwemmen met orka’s

Zwemmen met orkas in Noorwegen  (nov 2022) Bekijk foto's!

Je blijft op redelijke afstand. Wachten totdat de dieren zelf naar de boot komen. Wel zie je dat de dieren merken dat ze worden "achtervolgd" en dit blijft zo, ook als ze wegzwemmen. Maar altijd op gepaste afstand en zonder ze echt lastig te vallen.

Waardering voor de reis: 9

Ik zou ook aanraden om nog andere excursies aan te bieden. Je hebt veel tijd over en het is leuk om dat nog op een bepaalde manier in te vullen.

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 7

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 7

De dag waarop wij van Skjervoy terug moesten naar Tromso is erg pittig. Je hebt 4 uur op het water gezeten en moet dan nog 4 uur rijden in het donker. Wij zijn nog vrij jong, maar zelfs voor ons een pittige ervaring. Het zou kunnen dat dit aan de duur van onze reis lag, dat hiervoor is gekozen.

Communicatie duidelijk. Voornamelijk via mail gecommuniceerd en dat verliep prima.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Lieve van W.

Orka's   Noorderlicht   Noorderlicht

Lees verder

Orka’s en huskysafari in Noorwegen

Reis op maat  (nov 2022) Bekijk de video's !

We zagen de ene na de andere orka. Even verderop waren er ook vinvissen te zien. Er waren kansen genoeg om in het water te gaan, waarbij we de orka's meerdere keren onder en langs ons hebben zien zwemmen.

Waardering voor de reis: 10

Mijn partner en ik zijn in november 2022 afgereisd naar Skjervoy om te snorkelen met orka’s. Door een miscommunicatie vanuit KLM begon de reis wat stressvol, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. De ochtend na aankomst hadden we de eerste van 3 snorkel-ochtenden. Nog geen 5 minuten nadat we de baai hadden verlaten hadden we al prijs. We zagen de ene na de andere orka. Even verderop waren er ook vinvissen te zien. Er waren kansen genoeg om in het water te gaan, waarbij we de orka’s meerdere keren onder en langs ons hebben zien zwemmen.
Dag 2 was helemaal 1 groot feest. Overal waar we keken zagen we de spray’s van orka’s, vinvissen en bultruggen. Wederom onder water weer veel orka’s gezien, en de tocht eindigde met een groot feestmaal van orka’s en bultruggen die samen van de in overvloed aanwezige haring genoten. We hebben hier 1 uur ademloos naar gekeken, zowel onder als boven water genoeg te zien was; spyhopping, tailslapping, bultruggen vlak naast de boot.
Op dag drie waren de orka’s verdwenen uit de omgeving. Desondanks de wilde zee en bijbehorende zeeziekte toch genoten van de show die de bultruggen gaven.

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 10

Ronald van Sundowner heeft op afstand goed geholpen omtrent onze vertraging, en wij op onze beurt hebben hem vermaakt met onze fantastische beeldmateriaal. Het was een bijzondere ervaring en een droom die is uitgekomen!

De service en communicatie was prettig. De lijntjes waren tijdens de reis kort, dit was fijn aangezien er onderweg wat stressvolle momenten waren.
Ook leuk hoe er op afstand werd meegenoten met onze reis.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Sabine G.

Bekijk voor meer inspiratie de video’s.

Lees verder

19-daagse rondreis Tanzania en Zanzibar

Reis op maat  (sep 2022)

Wat een prachtig land, onze gids Samwel was heel vriendelijk en we hebben samen veel gelachen en gezien. Wat is het een kunst vanuit onze gids het spotten van wildlife, even op 50-100m zoiets om een luipaard in de boom te zien. Wij konden hem amper zien met onze camera.

Waardering voor de reis: 10

Verblijven zijn ook top, leuke afwisseling tussen luxe en basic. Gewoon lastig te beschrijven hoe geweldige ervaring het is geweest voor ons.

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 10

Goed advies betreft locaties en bezienswaardigheden. Samen overlegd wat voor verblijven en hoe rond te trekken. Geweldig reis samen Geweldig na advies van Ronald.

Super service, toen we de 1e keer helaas moeten afzeggen vanwege corona heeft Ronald bijna heel de zondag voor ons aan de slag gegaan om verplaatsen te regelen.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Gerben & Melissa

Lees verder

21-daagse reis west Canada

Reis op maat  (aug/sep 2022) Bekijk foto's !

De reis was goed georganiseerd en de accommodaties waren meer dan in orde. De landschappen waren prachtig, maar dieren spotten was niet eenvoudig in de parken in de Rocky Mountains. De uitstappen vanaf Vancouver Island boden dan weer wel de beoogde soorten als walvissen en grizzly's.

Waardering voor de reis: 8

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 8

Een aantal excursies waren van tevoren geboekt, maar de shuttle naar Lake Louise en Lake Moraine moest ook van tevoren geboekt worden. We waren daarvan niet op de hoogte en hebben deze plaatsen niet kunnen bezoeken.

Voor de reis was de service prima. Tijdens de reis hebben we geen contact gehad, maar we hebben dan ook geen problemen gehad.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Jan. van der M.

       

Lees verder

Op zoek naar blauwe vinvissen in Canada

Blauwe vinvis onderzoeksreis  (aug/sep 2022)

Dagelijks tochten gemaakt met een professioneel team en gegevens verzameld van blauwe vinvissen. Zoals foto’s gemaakt ter identificatie, watermonsters genomen, met de hydrofoon naar het ‘zingen’ van de walvissen geluisterd.

Waardering voor de reis: 10

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 9

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Kirsten S.

Lees verder