020 - 641 86 97 info@sundowner.nl info- of voorstel aanvragen

Reiservaringen

207 resultaten gevonden

Yatouga Gorilla Research in Gabon

Loango National Park reis  (December 2018)

Het was een mooie vakantie. We kwamen aan op het vliegveld waar we uiterst vriendelijk en behulpzaam door de plaatselijk agent al bij de douane werden opgevangen.

Vervolgens bij het hotel aangekomen leek deze eerst helemaal dicht te zijn en vervolgens bleek dat we er wel konden slapen, maar het restaurant was niet open (terwijl het een fantastische restaurant aan het strand had). We waren de enige gast en kregen met onze twee kinderen een 1 x tweepersoonskamer toegewezen. Dat vonden we wat krap zeker gezien de kosten voor de overnachting. Ontbijt was er ook niet. Wel mooi hotel en mooie locatie. Reis vervolgd en was allemaal super. Terugweg nog extra stop bij de Gorilla Sanctuary ingepland. Wellicht iets om in het aanbod mee op te nemen. De Sanctuary biedt wat meer garanties dat je Gorilla’s ziet, wij hadden namelijk de dikke pech dat de vier dagen die wij tot onze beschikking hadden in Loango de Gorilla’s verstoppertje speelde. Dat is ook wel weer mooi. Het is de natuur immers en het mocht de pret niet drukken. Was toch mooi daar. Bijkomend voordeel van de Sanctuary is dat de kinderen mee mochten. Die waren wel onder de indruk van de op de borst geklop (en wij ook). Al met al zeker bijzondere mooie reis. Verblijf in Loango was ook erg mooi en leuk en zeer behulpzame mensen die het echt fijn voor je willen maken.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Nee

Principieel niet, maar wij boeken eigenlijk nooit georganiseerd. Was omdat we maar kort hadden en Gabon toch wat lastiger is. Als we volgende keer weer een lastige bestemming hebben zou ik wellicht wel bij Sundower boeken. Georganiseerd heeft zo zijn voordelen…

Marjet Rutten

Lees verder

Tijgers & Walvishaaien

Tijgers in India & walvishaaien op de Malediven  (december 2018

India was echt overweldigend. Malediven was het paradijs.

Service prima. Goede documentatie, ter plekke was alles ook goed geregeld. Top
Houd er rekening mee dat het dagelijks leven in India, chaotisch, rommelig & lawaaiig is.

Waardering voor de reis: 7

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 10

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

Arlette vd Berg

Lees verder

Zwemmen met orka’s in Noorwegen

Snorkelen met orka’s per schip in Tromsø  (December 2018)

Het was 1 van mijn mooiste dingen die ik heb mee gemaakt om te kunnen zwemmen met orka's (heb ruim 4o landen gezien) . en 3 avonden noorderlicht was een leuke bonus. :)

De reis was totaal anders dan de beschrijving, omdat de orka’s en anders over dachten . dus inplaats van dat de boot in tromso lag moesten we eerst nog 4 uur met een cruise schip omhoog richting het noorden, en omdat de orka’s vrij dichtbij de haven waren gingen we niet met de grote boot op pad maar meteen met de zodiacs. daardoor heb ik mijn camera bijna niet kunnen gebruiken. maar zo is de natuur.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

E. van der Linde

Lees verder

Tijgers & luipaarden in India

Luxe reis India; tijgers, luipaarden en strand Goa  (November 2018)

Hartstikke mooie reis geweest. tijgers en luipaarden gezien.

Lodges en game drives waren prima geregeld. Goa was ook helemaal prima.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

H. & M. Verbeek

Lees verder

We hebben van de rondreis genoten!

Reis op maat  India (november 2018)

Het was een heel interessante en aangename kennismaking met een voor ons onbekend land. We hebben van de rondreis genoten!

We hebben enorm veel bijgeleerd, prachtige dingen gezien en meegemaakt en alles was perfect georganiseerd!

 

Eerdekens

Lees verder

Het is geweldig te weten dat er nog reisorganisaties zijn die focussen op service en kwaliteit

Reis op maat  India (november 2018)

Jullie service is uitmuntend.

naar onze mening, kunnen de Belgische nog heel veel leren van de Nederlandse en kunnen we eerlijk zeggen dat Sundowner Wildlife Holidays er met kop en schouders bovenuit steekt. Al onze hotels waren super met als uitschieter Rhantambore Koti. Alle chauffeurs, gidsen, medewerkers waren top. Alle activiteiten en plekken die we bezocht hebben voldeden meer dan aan onze verwachtingen. De reis is door jullie zo opgebouwd dat alles klopte.

J. & I. Eerdekens – Franssen

Lees verder

Het was prachtig!

Reis op maat  India (november 2018)

We hadden een reis laten maken specifiek voor het spotten van tijgers en luipaarden. En we hebben ze gezien!

We hebben 3 Nationale parken bezocht, Tadoba NP, Pench NP en Satpura NP. Direct in het eerste park hebben we al 9 verschillende tijgers gezien, het was prachtig! De accommodatie was goed, maar niemand sprak redelijk Engels, dat was jammer. Bij Pench hadden we een prachtige koloniaal ingerichte tent. In het NP hebben we opnieuw een tijger gespot. In het laatste park hebben we op de laatste dag gelukkig nog een luipaard gespot. De lodge, Forsythe lodge is werkelijk fantastisch, wat een warme belangstelling en aandacht krijg je daar. Toppers. Naast onze eerste wensen hebben we in alle parken natuurlijk nog zoveel andere prachtige dieren gezien. Het was een drukke reis door alle game drives, maar zeker de moeite waard. TOP!

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

D. Terpstra

Lees verder

Wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Reis op maat  Tanzania (oktober 2018)

Wij hebben een geweldige vakantie gehad, fantastische dagen, schitterende natuur, bijzonder vermoeiend maar de moeite waard. Het was erg goed geregeld met Climbing Kilimanjaro.

Het was een fantastisch team, prima begeleiding -> zeer zorgzaam, prima eten, goed hotel.
Het enige wat tegen zat is het weer in de nacht naar de top. Het was -18c, harde wind en ijsregen. Onze gids had het, in de 200 keer dat hij is geweest, slechts 4 keer zo slecht meegemaakt. Sandra heeft het gered tot 5300m, daarna moest zij vanwege hoogte ziekte afhaken (uitstekende beslissing van onze gids!). Arnold moest een uur later afhaken, door het slechte weer had hij twee misstappen gemaakt en was door zijn rug gegaan. Zij zijn beide prima door hun begeleiders naar beneden gebracht, naar het basiskamp. Emile en ik hebben na 10 uur en drie kwartier de top gehaald.

Onze hoofdgids, Safiel, gaf ontzettend veel vertrouwen, het was heel fijn om hem als hoofdgids in het team te hebben.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

B. Wegman

Lees verder

De beleving in Churchill

Reis op maat  Canada (oktober 2018)

Northern Adventures heeft de reis goed begeleid. De begeleiders en chauffeurs waren kundig en dachten mee. hulde voor Emma, Jim en Bob.

Er was een wijziging in het programma, er zijn 2 dagen omgedraaid. Dat was geen probleem. en misschien wel goed. (de hondenslee op dag 2 ipv dag 3). De bezoeken aan museum en toelichting van een jager en van de hondenslee eigenaar hadden meerwaarde om het leven in het dorp Churchill te begrijpen.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

M. kikkert

Lees verder

Ik ben tevreden over de reis

Reis op maat  De Azoren (september 2018)

Ik ben tevreden over de reis. De appartementen/hotel was een fijne oplossing voor de groep omdat het echt heel ruim was.

R. Font Freide

Lees verder