Reiservaringen

267 resultaten gevonden

Safari Tanzania (Selous & Mafia eiland)

Reis op maat  (feb 2020)

Safari deel in Selous was super. We konden de dagen indelen zoals we wilden. Veel gezien. Deskundige gids en goede chauffeur. Lekker eten en geweldige accommodatie. Personeel erg aardig en behulpzaam.

Waardering voor de reis: 9

Mafia eiland was ook leuk. Bustani resort was goed met geweldig personeel. Het strand bij Bustani was niet te gebruiken om te liggen vanwege de mangrove strook, dat hadden we graag vooraf geweten. Butiama was wat dat betreft beter. Dat soort dingen mag vooraf wat duidelijker aangegeven worden. Ook snorkelen kan alleen in het Marine Park. Vooraf was aangegeven dat snorkelen aan de westkant van het eiland ook mogelijk was, mogelijk vanaf de lange steiger. Maar die lange steiger is alleen voor grote boten ( en bovendien een kilometer lang). Achteraf gezien hadden we Mafia 3 dagen korter gedaan en misschien extra safari locatie (afhankelijk van financiën).

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Wat betere informatie vooraf (zie boven) is wenselijk. Hulp bij achtergelaten mobiele telefoon was erg prettig. Transfers allemaal goed geregeld.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

M. de Vries & A. Kielhorn

Lees verder

Vuokatti Finland

Winterweek familiereis Finland  

De reis was precies zoals we hadden voorgesteld. Ontspannen en volop genoten van Finland en de natuur.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zeer positief. Altijd snelle en goede antwoorden.
De accommodatie was precies wat we zochten. Ook het advies om naar Vuokatti te gaan was heel goed. Het paste precies bij ons!

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam. Edeling

Lees verder

Fins Lapland, Harriniva, Muonio

Huskysafari Fins Lapland (Harriniva)  (feb 2020) - Bekijk foto !

Alle activiteiten zijn goed georganiseerd en worden door enthousiaste mensen begeleid. Ook zeer flexibel bij het veranderen van het activiteiten programma. Het eten was goed. Vriendelijk personeel.

Goed georganiseerde reis. het enige minpunt is de overstap van 5 uur op airport Helsinki. Zeer warme en hartelijke ontvangst. Ter plekke eenvoudig maar volledig huisje vlak bij het meer.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Uitstekende service. Veel moeite gedaan om aan onze wensen te voldoen en nog gelukt ook, wat gezien de late boeking moeilijk moet zijn geweest. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de drempel om te bellen is laag.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

N. Bijvoet

Finland foto N. Bijvoet

Lees verder

Huskysafari in Vuokatti, Finland

Reis op maat  (feb 2020)

Zoals alle keren alles zeer goed verzorgd. Goed hotel, fijne kamers en prima restaurants.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Prima. Snelle reactie bij vragen.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

E. Freriks

Lees verder

Privé beklimming Mount Kilimanjaro via de Machame route

Kilimanjaro beklimmen via de Machame route  (feb 2020) - Bekijk foto's !

Alles prima verlopen en we hebben de summit gehaald, was top!

De gehele reis is prima verlopen.
Wat een verrassing voor ons was, was dat i.p.v. een crew van 9 personen (1 gids, 1 ass.gids, 1 kok, 6 porters) ons een crew van 13 personen werd toegewezen (1 gids, 1 ass.gids, 1 kok, 10 porters). Op zich geen probleem want alles verliep perfect en er werd prima voor ons gezorgd maar qua fooi komt het dan natuurlijk wel fors hoger uit.

Wij hadden aan de gids aangegeven de mogelijkheid te hebben een extra dag op de berg te kunnen blijven i.v.m. acclimatisatie. De gids gaf aan dat de Machame-route altijd in 6 maximaal 7 dagen wordt gelopen. 8 dagen was ‘onzin’, 7 dagen was voldoende. Hierdoor hadden we extra financiële middelen tot onze beschikking i.v.m. de hoger uitgevallen fooi. Voor de toekomst wel van belang voor Sundowner om te weten.

Waardering voor de reis: 9

Enige opmerking is dat in alle communicatie is aangegeven dat we 6 porters zouden hebben (+gid, ass.gids en kok).
In werkelijkheid waren dit 10 porters, waardoor de fooi dus ook flink hoger was.
Was een prima groep maar had dit graag vooraf geweten.

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Goed. Voor- en tijdens boekingsproces korte lijntjes/ snelle reactie. De communicatie per email liep soms stroef c.q. duurde lang. Mede doordat jullie werken met persoonlijke email ipv funtionele emailbox. Verder alles klasse geregeld, dank!!

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

A. Slavenburg & B. van Tongeren

Kilimanjaro beklimmen - Slavenburg  Kilimanjaro beklimmen - Slavenburg  Kilimanjaro beklimmen - Slavenburg

Lees verder

Meerdaagse huskysafari Harriniva

Huskysafari Fins Lapland (Harriniva)  (feb 2020)

Het was fantastisch! mooie reis gemaakt door de natuur van Lapland. Alles tip top georganiseerd. De honden zagen er fantastisch goed uit, de gids was zeer ervaren, en de de groep erg leuk. Iedereen was duits behalve de gids was Engels.

Mooie ervaring , genoten, kon niet beter. Dank voor alle informatie.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Prima service, en zeer prettig kontakt, met de juiste informatie!
Bedankt hiervoor.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam. Hamoen-Hagenouw

Lees verder

Sneeuwluipaarden in Ulley Valley, India

Reis op maat  (jan - feb 2020) - Bekijk foto's !

Wauw, wat een geweldige reis was dit. We hadden niet verwacht dat de kans om sneeuwluipaarden te zien uiteindelijk best redelijk groot bleek te zijn. Bijna alle groepen die wij tegen kwamen hebben er wel 1 gezien. Wij hebben het geluk gehad om maar liefst 7 sneeuwluipaarden te zien !!!

Wolven, vossen, te veel om op te noemen!! Wat een geweldige ervaring en wat een vriendelijke mensen in Ulley valley met fantastische spotters!

De begeleiding van Sundowner was ook tot in de puntjes verzorgd. Dit was onze eerste, maar vast niet de laatste reis via Sundowner.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 10

De reis was van tevoren goed voorbereid en tijdens de reis was alles tot in de puntjes geregeld.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

G.J. Stroetinga

Ulley Valley Foto Stroetinga    Ulley Valley Foto Stroetinga    Ulley Valley Foto Stroetinga    Ulley Valley Foto Stroetinga      Ulley Valley Foto Stroetinga

Lees verder

Rondreis Noord Tanzania

Reis op maat  (jan - feb 2020)

Onze safari was echt geweldig. Prachtige parken, mooie tented camps/lodges, lekker eten en drinken, maar vooral heel veel prachtige dieren. We hebben ontzettend veel gezien en elke dag had wel een "highlight",

van een jagende leeuwin met haar 4 kinderen, eindigend in een attack en opeten van een hartebeest, een grote kudde olifanten met een super klein mini olifantje van 1 dag oud tot vader, moeder en kind neushoorn op relatief korte afstand. We gingen met name voor de katachtigen en die hebben we (bijna) allemaal dagelijks en in grote getale gezien, tot zelfs een serval kat toe, maar ook van alle andere dieren, al dan niet met kleintjes, hebben we heel erg genoten. Uiteraard een kwestie van geluk, maar voor een groot deel was dit ook te danken aan onze gids/chauffeur Elias (achternaam helaas onbekend). Een leuke man en zeer ervaren gids met zeer goed oog voor wild spotten en bovendien een heel bekwame chauffeur. Mede dank zij hem was onze reis onvergetelijk!

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 10

Net zoals bij onze India-safari in 2016 was de service van Sundowner (weer) prima!

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam. Snijders & Spaan

Lees verder

Tijgersafari in Ranthambore National Park

Ranthambore tijgersafari  (jan 2020)

Geweldige week gehad in India op zoek naar tijgers. Iets om nooit te vergeten.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Prima geregeld allemaal

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Elroy

Lees verder

Winterweek familiereis Finland

Winterweek familiereis Finland  (Jan 2020)

Wij zijn gister teruggekomen van ons avontuur in Vuokatti, Finland. Wat was alles fantastisch georganiseerd. Jullie en Vuokatti safaris hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd. De periode waarin wij in Finland waren vonden wij erg prettig omdat er nog weinig toeristen waren. De husky safari’s waren geweldig als ook de sneeuwschoen wandelingen en de snowscooter safari.

Ook de eigenaar van Vuokattimaa ( Ons verblijf ) Petri was zeer behulpzaam en aardig. Hij heeft ons 3 keer zijn auto uitgeleend voor boodschappen en om naar het dorp te gaan om wat te eten. En op de vertrek dag heeft hij ons naar de bushalte gebracht voor de terugreis. Kortom een onvergetelijke ervaring. Hartelijk dank hiervoor.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam Boersen

Lees verder