Thema

Ben je op zoek naar een bepaald soort reis of bijzondere ervaring in de natuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al bijna 20 jaar maken wij wildlife en natuurreizen op maat. Om je te helpen bij het kiezen van je reis, hebben we onze reizen in de natuur verdeeld over een aantal thema’s.

Volgende stap

Active reizen

Actieve reizen

Actieve reizen in de zomer en in de winter. Als je actief op vakantie wilt is er het hele jaar door wel ergens wat te doen. Of je nu in de zomer wilt wandelen tussen wilde dieren, snorkelen met walvishaaien, kanoën tussen orka’s, zwemmen met bultrugwalvissen of als het je droom is om in de winter je eigen husky slede door de sneeuw te sturen, je vindt het hier.

Volgende stappen

Aurora Domes Torassieppi, Noorderlichtweekend Fins Lapland, bijzondere overnachtingen

Bijzondere overnachtingen

Bijzondere overnachtingen in de natuur. Een zacht bed in een luxe kamer is natuurlijk heerlijk. Maar wat dacht je van een nachtje slapen onder water tussen tropische vissen, het noorderlicht bekijken door een glazen dak vanuit je bed of overnachten in een verwarmde tent op het pakijs met beluga’s en narwallen voor de “deur”. Of wat dichterbij overnachten in een luxe boomhut of slapen tussen de wolven of beren.

Volgende stappen

Expeditie cruise, National Geographic Orion

Expeditie cruise

Expeditie cruises naar warme en koude gebieden. Veel van de mooiste plekken op aarde en sommige wilde dieren kun je het beste per schip bekijken. Om dit mogelijk te maken, hebben we een selectie gemaakt van de beste kleinschalige expeditie cruises. Kleinschalig zodat je niet met tientallen zodiacs tegelijk aan land gaat. Bezoek de mooiste gebieden in de tropen en reis naar de beide poolgebieden. Van Mexico tot Antarctica en van Spitsbergen tot de Malediven. Ontdek afgelegen wildernissen, spot unieke wilde dieren en geniet van het leven aan boord.

Volgende stappen

Fly in safari reizen, Fly in safari in het zuiden van Tanzania

Explore (been there done that)

Explore op maat. Je wilt echt iets bijzonders meemaken en geld speelt geen rol. Kijk dan eens bij onze … reizen. Vlieg met een watervliegtuig van fjord naar fjord in Noorwegen, speel Robinson Crusoe op een onbewoond eiland of …

Volgende stappen

Familiereizen

Familie reizen

Familie reizen met je gezin of met opa en oma. Het lijkt zo eenvoudig, met je familie op reis. Maar om een groep van verschillende leeftijden, geslachten, interesses en meningen op één lijn te krijgen is een ware kunst. Nu wij zelf kinderen hebben weten we waar we op moeten letten om het iedereen naar de zin te maken. Gelukkig is ons specialisme, natuur, een dankbaar gebied om een vakantie op maat te maken waarover iedereen in je gezin nog jaren praat.

Volgende stappen

Groepsreis

Groepsreizen

Groepsreizen in kleine groepen. Kleinschalige groepsreizen met vaste programma’s en vaste vertrekdata zijn ideaal als je op zoek bent naar een vakantie met gelijkgestemden. Zo kom je op de meest afgelegen plekken, onder begeleiding van de beste gidsen, maak je vrienden voor het leven en dat voor een fractie van de prijs als je alleen zou reizen. Behalve onze expeditie cruises, zijn onze groepsreizen echt kleinschalig. Met kleine groepen maak je meer kans om wilde dieren te spotten en geniet je meer van de rust in de natuur. Sommige kleinschalige groepsreizen, zeker die maar een paar weken per jaar mogelijk zijn zoals ijsbeer reizen of narwallen bekijken vanaf het pakijs, zijn vaak al een jaar van tevoren vol geboekt. Voorkom teleurstellingen en boek je groepsreis op tijd.

Volgende stappen

Legendary Mwiba Lodge

Luxe reizen

Luxe reizen en exclusieve vakanties. De jaren dat je met je tentje op vakantie ging liggen achter je. Je wilt nu in luxe genieten van wildlife en natuur. Na een Big5 safari in Afrika of India uitrusten bij je eigen plunge pool, vanaf je waterbungalow in de Malediven of Tahiti de warme azuurblauwe zee in springen of heerlijk genieten van je luxe boutique hotel ergens op de weelderige Azoren in Europa. We hebben in de loop der jaren een mooie selectie van luxe en exclusieve reizen samengesteld die we geheel aan je wensen aanpassen.

Volgende stappen

Wildebeest migratie Masai Mara, Kenia

Migratiereizen

Migratiereizen…

Volgende stappen

Grote trek wildebeest – Rendier migratie – Monarch vlinder migratie – Walvissen migratie

Sosusvlei, Namibië reizen

Natuurreizen

Natuurreizen…

Volgende stappen

Noorderlicht in IJsland

Noorderlichtreizen

Noorderlichtreizen…

Volgende stappen

Natuur, Off the beaten track

Off the Beaten track

Off the beaten track reizen…

Volgende stappen

  • Lees meer over onze off the beaten track reizen.
  • Neem contact op met een reisspecialist.
Soorten rondreizen, IJslandse hooglanden

Rondreizen

Rondreizen op maat. Je wilt je reis helemaal naar wens door ons laten samenstellen. Dat kan. Bekijk onze “fly drives” waarbij je zelf met je huurauto op avontuur gaat. Geen zin om zelf te rijden, kies dan voor onze rondreizen met privé gids. Helemaal geen zin om te rijden, maak dan kennis met onze “fly in” reizen. Hierbij vlieg je van park naar park en maak je safari’s met lokale gidsen.

Volgende stappen

Safari reizen, Tanzania

Safari reizen

Safari reizen op maat in Afrika en Azië. Een safari is een unieke ervaring waarbij je overdag game drives maakt op zoek naar wilde dieren en in de avond geniet van je lodge of tented camp. Waarschijnlijk denk je bij een safari aan Afrika en zie je eindeloze savannes, de Big5 en de gnoetrek voor je. Maar ook in India kun je op safari. De Big5 bestaat hier onder andere uit tijgers, leeuwen, luipaarden, olifanten en neushoorns. En wat dacht je van een safari in Sri Lanka op zoek naar luipaarden, olifanten en lippenberen.

Volgende stappen

Strand & eiland vakanties

Strand vakanties

Strand vakanties op maat. Eindeloze witte stranden, wuivende palmbomen en een warme blauwe oceaan. Zie je het al voor je. Wat is er nu mooier dan je safari of rondreis af te sluiten aan het strand. Kies voor een sfeervol boutique resort, luxe wellness of èxclusieve waterbungalow. Toch liever een onbewoond eiland? Ook dat is bij ons mogelijk.

Volgende stappen

Weet je wat je wilt zien, maar niet wat je wilt doen ?