Home > Thema >

Sundowner Wildlife Holidays

Bekijk onze unieke reizen
.

Bijzondere overnachtingen in de natuur

U bent op zoek naar een bijzondere accommodatie met uitstekende kansen om Wildlife te zien. U wilt uniek overnachten op een afgelegen locatie. Gewoon even een lang weekend tot een hele week er helemaal uit zijn. Verblijf op 1 plaats waar u alles voor u geregeld is: Uw vervoer, uw maaltijden, uw slaapcomfort en al uw (Wildlife) activiteiten.

Sundowner Wildlife Holidays biedt een ruim aanbod aan lodges en resorts waar u dit vindt. Wat dacht u van een afgelegen wildernis lodge in Canada waar u met uw gids op zoek gaat naar beren? Of een tropisch resort op de Malediven waar u kunt snorkelen tussen mantaroggen en walvishaaien? Of wellicht blijft u dichter bij huis en gaat u op zoek naar het Noorderlicht vanuit uw comfortabele blokhut in Lapland? Wij sturen u graag een voorstel op maat voor uw unieke overnachting in de natuur.

Volgende stap

“In West Canada vlieg ik per watervliegtuig naar de afgelegen Knight Inlet Lodge. Na 30 minuten lang genoten te hebben van het uitzicht op onbewoonde eilandjes, land ik geruisloos op het water van de Inlet. De piloot taxiet ons naar de aanlegsteiger van de drijvende Lodge. Heerlijk: een paar dagen geen tv of telefoon. Wat dan wel? Grizzlyberen!”

Unieke overnachtingen: Wat bedoelen wij daarmee?

Bij Sundowner wordt een verblijf in een bijzondere accommodatie met unieke overnachtingen gekenmerkt door:

  • Een unieke of bijzondere locatie,
  • Met zeer professionele en vakbekwame gidsen,
  • En een brede keuze uit verschillende (Wildlife) activiteiten,
  • Zodat u een goede tot uitstekende kans heeft om bepaalde Wildlife of natuurfenomenen te zien.

Het verblijf in een unieke lodge, resort of kamp wordt het hoofddoel van uw reis. Mocht u een verblijf in een bijzondere accommodatie echter willen combineren met een langere rondreis op maat, dan kan dit natuurlijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Conrad Maldives Rangali Island