Waarom kiezen voor een wildlife en natuur rondreis naar Europa ?

Vulkanische eilanden, eindeloze bossen en fjells, felblauwe gletsjers en ruige kusten. Zo dicht bij huis en toch ver weg vindt u een heel scala aan landschappen en nog ongerepte natuur. In slechts enkele uren rijden of vliegen waant u zich in een totaal andere wereld.

Reizend door de vele verschillende landschappen in Europa kunt u wilde dieren zien als bruine beren, wolven, lynxen, veelvraten, elanden, rendieren, blauwe vinvissen, bultrug walvissen, dolfijnen, orka‘s, potvissen, vinvissen, reuzenmanta’s, lammergieren, papegaaiduikers en sneeuwuilen.

Naast natuur en wildlife kunt u in Europa ook volop genieten van een smeltkroes aan culturen en een eeuwenoude geschiedenis. Geniet van authentieke bergdorpjes en vissershaventjes en historische stadjes en pleinen. Ga wijn proeven of bezoek een kerk. In bestemmingen zoals Italië of de Azoren kunt u genieten van een heerlijke keuken en gezellige terrasjes terwijl u in Scandinavië en IJsland de lekkerste visgerechten op de kaart vindt.

Bent u op zoek naar een individuele rondreis, een groepsreis Europa of een reis op maat? Wilt u uw wildlife en natuurreis Europa afsluiten met een stedentrip of strandvakantie? Als reisspecialist Europa helpen we u graag verder. Europa: zo dichtbij en toch ver weg.

Bekijk ons aanbod

Noorwegen reizen

Uw individuele rondreis naar Europa op maat !

Behalve onze groepsreizen, zijn al onze reizen in Europa voorbeeld reizen. U kunt uw reis geheel naar wens laten aanpassen. U bepaalt zelf hoe lang u op reis wilt, voor welk budget en voor welke accommodaties, activiteiten en gebieden u kiest. Daarnaast bepaalt u zelf uw vertrekdatum van uw bijzondere reis in Europa.

Het aanbod en de mogelijkheden zijn groot. Kiest u voor een fly drive of heeft u liever georganiseerde transfers? Wilt u graag het Noorderlicht zien, walvissen spotten, duiken met haaien of snorkelen met orka’s? In Europa kan het allemaal.

Heeft u een andere reis in Europa in gedachten? Neemt u gerust contact met ons op zodat u samen met een van onze Europa reisspecialisten uw reis kunt bespreken.

Wilt u voor of na een groepsreis in Europa, een verlenging op maat bijboeken dan kan dat uiteraard.

Of liever een kleinschalige groepsreis in Europa !

Wilt u liever samen met een groep op reis in Europa? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met een kleine, internationale groep en een professionele gids geniet u van het landschap en gaat u op zoek naar Wildlife. Wij adviseren u graag over uw groepsrondreis Europa.

In Finland en Noorwegen kunt u meerdaagse huskytochten maken waarbij u onderweg in wildernishutten overnacht. Ook kunt u in Noorwegen orka’s spotten terwijl u op een klein expeditieschip verblijft. Op de Azoren kunt u in groepsverband duiken met haaien of op walvissafari om de blauwe vinvis te spotten.

Wilt u voor of na een groepsreis Europa, een verlenging op maat bijboeken dan kan dat uiteraard. Neemt u gerust contact op met een Europa reizen specialist van Sundowner Wildlife Holidays.

  • Contactformulier Sundowner Wildlife Holidays

    Vermeld hieronder uw vragen en/of wensen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Voornaam- en achternaam

  • Telefoonnummer

  • Email

  • Uw reis wensen of vragen

  • Bij aanmelding gaat u akkoord met de privacy policy van Sundowner Wildlife Holidays