Home > Thema >

Reizen op maat … van droom naar reis!

U droomt al jaren van een mooie reis door de natuur op zoek naar wilde dieren. Een safari reis door Afrika, walvissen spotten in Europa, een fly-drive door Canada, een tijgerreis in Azië of een cruise op een kleinschalig expeditie schip in Antarctica. Maar waar kunt u het beste heen, in welke periode en waar kunt het beste overnachten? Hoe zit het met vervoer, excursie en vergunningen? En hoe kundig en ervaren is uw gids?

Hebt u ook al tientallen websites bekeken en bent u eigenlijk nog geen stap verder? Kijk dan eens op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie en voorbeeldreizen om een idee te krijgen hoe uw droomreis eruit kan komen te zien. Al 16 jaar lang zetten wij dromen om in reizen op maat. Niets is ons te gek. Bel of mail onze ervaren reisspecialisten om ook uw droom om te laten zetten in een reis op maat.

Volgende stap

Helikopter vlucht

Onze werkwijze

1. Neem contact op met Sundowner

Als u op onze website een mooie rondreis op maat hebt zien staan of u hebt zelf een idee voor een droomreis, neemt u dan contact op met een van onze reisspecialisten. Dat kan 7 dagen per week en ook in de avonduren tot 21.00 uur. U kunt dan uw vakantie op maat telefonisch met ons bespreken. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek van een van onze reisspecialisten bij u thuis. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor in Amstelveen.

2. Bespreek uw wensen met uw eigen reisspecialist

Bij Sundowner krijgt u uw eigen reisspecialist toegewezen. Zowel bij de voorbereidingen van uw reis als tijdens uw reis.  Dit is voor u wel zo makkelijk want uw reisspecialist is altijd op de hoogte van uw specifieke reis.

3. Krijg een persoonlijk advies

Om optimaal een reis op maat te kunnen samenstellen, luistert uw reisspecialist eerst goed naar uw wensen. Hij of zij heeft veel kennis en ervaring van uw bestemming zodat hij of zij u een deskundig advies kan geven. Als dit advies voor een rondreis op maat naar wens is, gaat uw reisspecialist voor u aan de slag met het maken van een eerste reisvoorstel.

4. Ontvang een voorstel voor uw reis op maat

Gewoonlijk ontvangt u binnen 3 werkdagen een uitgewerkt voorstel voor uw rondreis op maat per email thuis. Hierin staan uw vluchten en uw reisprogramma beschreven. Verder staan in het voorstel op maat een beschrijving van de accommodaties en een beschrijving van de parken die u wilt bezoeken. Nadat u uw voorstel voor uw droomreis hebt doorgenomen kunt u het voorstel boeken of verder aan uw wensen laten aanpassen. Hiermee gaan we net zo lang door tot uw vakantie op maat helemaal naar wens is en binnen uw budget past.

5. Boek uw reis op maat

Als uw reis op maat helemaal naar wens is en binnen uw budget past, kunt u uw droomreis boeken. Na uw boeking ontvangt u van ons de bevestiging van uw reis op maat. Tevens ontvangt u dan bijgewerkte informatie voor de aanvraag van uw visum en voor de benodigde vaccinaties. Verder ontvangt u een informatiepakket zodat u uw reis op maat goed kunt voorbereiden. Uiteraard zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

6. Vragen en hulp voor en tijdens uw reis

Ruim een week voordat u aan uw reis op maat begint ontvangt u van ons uw pre-departure informatie. We hebben dan uw vluchten bekeken op wijzigingen, uw programma doorgenomen met onze agent en we sturen u nog wat laatste informatie.

Als u tijdens uw reis vragen hebt, dan u 24/7 contact met ons opnemen.

7. Na uw reis

Zodra u weer thuis bent ontvangt u van ons link naar ons evaluatieformulier. Wij zijn uiteraard erg benieuwd of uw rondreis op maat naar wens is geweest en of uw reis aan uw verwachtingen heeft voldaan.