design & powered by DE HEEREN

Algemene informatie over AntarcticaEen witte wildernis die een scala aan mogelijke routes en activiteiten biedt die ieder hun eigen bijzonderheden hebben en een gedegen voorbereiding vereisen. Tijdens de Expeditie Cruises naar dit schitterende en ongerepte continent kunt u miljoenen pinguïns, albatrossen, stormvogels en andere zeevogels zien broeden in de korte zomer. Daarnaast leven er vijf soorten zeehonden die vaak rusten op ijsschotsen. In de kristalheldere blauwe en voedsel rijke zee van Antarctica zwemmen reusachtige orka’s, bultrugwalvissen en vinvissen zwemmen in grote hoeveelheden die regelmatig vlakbij uw zodiak opduiken.

Hoe vindt u op deze pagina snel uw cruise. Hieronder vindt u informatie over de siezoenen, schepen, gebieden en het wildlife. Als u dan een keuze heeft gemaakt naar welk gebied u wilt kunt u hier rechtsboven het gebied aanklikken. Daaronder verschijnt dan de cruise die dit gebied bezoekt. Als u hierop klikt ziet u een overzicht van de reis. Deze indeling is niet voor iedere cruise hetzelfde maar geeft een indicatie. Bij tarieven en boekinsinformatie vindt u een tabel met alle cruises die deze route varen. Zo kunt u makkelijk zien wanneer welk schip deze route aflegt. Als u een cruise heeft uitgezocht maken wij een uitgebreid voorstel over deze specifieke cruise.

Als u graag advies wilt kunt u altijd mailen of bellen. U kunt ook altijd uw wensen sturen en dat wij de cruise zoeken die het beste daar bij aansluit.

Snel informatie vinden over, gebieden, schepen en reis data, u vindt hier:

> Gebieden 
>
Rederijen
> Schepen 
>
Seizoenen
> Wildlife
> Vogel wereld
> Activiteiten
> Planning van uw cruise

Reizen in Antarctica: