Ga met Sundowner Wildlife Holidays op sneeuwluipaard reis in India

Je hart slaat een beat als je gids punten in de richting van een van ’s werelds meest ongrijpbare grote katten. Kijken door een telescoop, om de elegante bewegingen van dit wilde dier te observeren. Een van de gelukkige zijn, weinigen die ooit zoiets magisch zullen ervaren. Het is zo zeldzaam om een van de prachtige Sneeuwluipaard in zijn natuurlijke habitat te zien.

Door het landschap van de ruige Himalaya, de paden en tracks volgen van bharal en de blauwe schapen. De Privé keuken van de sneeuwluipaarden. Kijken we uit naar deze mooie grote katten. Door het volgen van de hoefdieren en het bewijsmateriaal wat is achtergelaten door de sneeuwluipaarden zelf, verhogen we onze kansen om ze te spotten in het wild, naast andere roofdieren zoals de Tibetaanse Wolf en de Himalaya bruine beer.

Sneeuwluipaarden zijn pas onlangs uitgegroeid tot een haalbare Wildlife attractie en hopelijk zal dit helpen om dit opmerkelijke dier te redden van uitsterven. Deelnemen aan een Sneeuwluipaarden Safari Reis met Sundowner Wildlife Holidays draagt zowel bij aan hun instandhouding en een werkelijk unieke wildlife ervaring.

Sneeuwluipaard reizen

Bekijk onze sneeuwluipaard reizen

Het Leefgebied van de sneeuwluipaard

India

Lees meer

Hemis National Park

Lees meer

India

Ladakh

Hemis National Park

Beste tijd om sneeuwluipaarden te spotten

Wildlife J F M A M J J A S O N D
● India
Beste tijd Goede tijd Redelijke tijd Slechte tijd