Reiservaringen

Natuur reizen in China

2 resultaten gevonden

Voor de vierde keer naar china!

Natuurreis naar China  (April 2013)

Zoals de vorige 3 keer was onze reis weer formidabel! Alles was tot in de de puntjes geregeld en er is niets fout gelopen. Het is een unieke ervaring om de panda's te verzorgen en er zo dicht bij de te kunnen zijn, wat alleen maar kan als vrijwilliger.

We hebben ook een bijdrage gedaan om het goede werk te steunen, met als resultaat dat we met de kleine panda’s mochten spelen en ze aanraken en snoepjes geven (geweldig)!

Ook de anderen excursies die op het programma stonden waren heel interessant . De gidsen hebben ons prima begeleid, want zonder gids in China is gewoon niet mogelijk. Ze hebben ons nog veel extra laten beleven, leuke restaurantjes, Chinese opera , enz. We zijn op plaatsen geweest waar andere toeristen niet komen. We hopen dat we volgend jaar weer een unieke reis door jullie georganiseerd kunnen beleven.

 Bedankt het een belevenis om nooit te vergeten. 

Groetjes

Bieke en Anna

 

Lees verder

Alles was indrukwekkend

Reis op maat  China (september 2015)

Deze reis voldeed zeker aan onze verwachtingen en nogmaals dank voor de perfecte organisatie.

De reis was echt perfect georganiseerd zowel het Nathab- als het Beijinggedeelte. Accommodaties, gidsen, vervoer, bezoeken aan typische stadjes en de vriendelijke contacten met de bewoners ervan, bezoeken aan pandacentra in Chengdu, en de andere parken waren indrukwekkend. Bovendien was het reisgezelschap (allemaal Amerikanen) heel aangenaam.

Toch één enkele ontgoocheling : in het Tangjiahe nature reserve. De natuurpracht is heel mooi, maar er is bijna geen wildlife te bespeuren : tien takins (gnoegeit) op honderden meter afstand,  tien verschillende vogeltjes, een paar vlinders, een half verscholen wild varken en een bende makaken. Dit is heel weinig om twee dagen mee te vullen. Een dagje meer in Chengdu en eentje minder in Tangjiahe had misschien beter geweest.

C. Van den Wyngaerde en J. Buelens

Lees verder