Reiservaringen

Sao Tomé é Principe reizen

4 resultaten gevonden

Rondreis Sao Tomé

Reis op maat  (dec 2019)

Unieke fantastische reis om nooit te vergeten.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Goed , blij met de snelle afhandeling en antwoorden.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Seda

Lees verder

Gabon is prima

Strandverlenging Baie de Tortue  Gabon, Sao Tomé en Principe (oktober 2015)

Ook het verblijf in Sao Tome & Principe vonden wij geslaagd. De kleinschalige accommodatie daar is ons goed bevallen en de maaltijden waren echt uitstekend. We hebben een aantal leuke excursies kunnen maken, onder meer wandel- en fietstochten.

Het verblijf in Gabon is ons prima bevallen. Zowel het hotel in Libreville als het hotel in Lope nationaal park is comfortabel en plezierig. In Lope nationaal park kon één excursie niet doorgaan wegens zware regenval, waardoor we helaas nogal wat “wildlife” hebben gemist. De communicatie daarover verliep aanvankelijk wat lastig, maar uiteindelijk is alles goed duidelijk gemaakt en heeft de organisatie ter plaatse uit eigen beweging een geldbedrag gerestitueerd. Van een deel van dat bedrag hebben we een extra excursie kunnen maken vanuit Libreville. Nadeel van een verblijf in Gabon blijft natuurlijk de hoge kosten; en de corrupte politie werkt ook niet mee.

Op de eilanden Sao Tome & Principe, zijn de lage kosten relatief aantrekkelijk. Verder is de algehele sfeer wat meer ontspannen.

Al met al zijn wij zeker tevreden over deze reis.

Carlo Sparreboom en Maria Farinella

Lees verder

Alles was perfect geregeld!

Reis op maat  Sao Tomé en Principe (september 2015)

De vluchten, accommodaties en ontvangst: We hebben nergens hoeven wachten, alles was al geregeld en de service was goed.

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. We hebben het erg naar onze zin gehad en hebben dan ook niks te klagen. We hebben zelf nog een paar excursies geregeld en hebben dus het hele land gezien. Veel meegemaakt ook.

We zijn echte Sao Tomé kenners geworden.

van den Broek en Netten

Lees verder

Eilanden zijn prachtig

Reis op maat  Sao Tomé en principe (januari 2015)

Sao Tomé en Principe zijn echt aan te raden, zo prachtig.

Omali Lodge wilde extra kosten in rekening brengen voor Kerst- en Oudjaars diner. Naar hun zeggen zat dit niet in het arrangement. Wij hebben dit niet betaald.

Bom Bom op Principe adverteert met allerlei excursies en zegt deze dan op het laatste moment af, om allerlei onduidelijke redenen. Wellicht een idee om naar een andere locatie te kijken, die zich meer aan de afspraken houdt, bijvoorbeeld Roca Belo Monte.

Fabienne van Booma

Lees verder