Lyngen Alpen Noorwegen

Lyngen Alpen…

Volgende stap

Kaart van Lapland
Bekijk de kaart

Bekijk bezienswaardigheden Lyngen Alpen op kaart

Klik op één van de links om direct naar de activiteiten of bezienswaardigheden te gaan, of scroll naar beneden.

HondensleetochtSneeuwscooter safariNoorderlicht excursieWalvissen spotten

 

Hondensleetocht

Zowel bij Tromsø als in het gebied rond het Lyngenfjord bevinden zich prachtige husky farms. Tijdens een bezoek aan de farm krijgt u alles te horen over het houden van husky’s en kunt u de schattige puppy’s knuffelen.

Bij een bezoek aan de farm mag een sledetocht met de husky’s natuurlijk niet ontbreken: terwijl een team van 4 tot 6 husky’s enthousiast uw slee trekt, kunt u genieten van het landschap terwijl u op de slee zit of zelf stuurt. Onderweg wordt er gestopt voor een warm drankje en een boven het vuur klaargemaakte lunch of diner. Voor de echte liefhebber zijn er meerdaagse tochten waarbij u in een comfortabele Sami tent (beginners) of avontuurlijk koepeltentje (gevorderden) overnacht. Met uw gids en tochtgenoten maakt u een prachtige tocht door het verstilde binnenland van het gebied rondom Tromsø.

Luxe winterreis Lapland met privé gids

U bestuurt uw eigen slee met huskyteam en u helpt met het inspannen, voeren van de honden, water halen, vuur maken en warme maaltijden klaarmaken. ’s Nachts slaapt u in een comfortabele Sami tent of een eenvoudig koepeltentje en kunt u bij helder weer genieten van het mysterieuze Noorderlicht.

Wilt u uw (meerdaagse) husky safari combineren met een orka safari, andere winterse activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of een langer verblijf in Tromsø of Oslo? We stellen naar wens graag een passende reis voor u samen.

Lyngen Experience Lodge (7)

Sneeuwscooter safari

Sneeuwscooter safari …

Noorderlicht

Geniet overdag van adembenemende winterlandschappen en bij heldere, donkere en ijskoude nachten van het mysterieuze Noorderlicht in vaak prachtige rode, blauwe en groene kleuren.

Walvissafari

In Lyngen Alpen

Lyngen Experience Lodge excursies

Wat te doen in Lyngen Alpen

In Lyngen Alpen zijn de volgende activiteiten & excursies mogelijk:

  • Husky safari
  • Sneeuwschoen wandelen
  • Sneeuwscooter safari noorderlicht
  • Walvis safari
  • Sami cultuur & rendier

Klimaat in Noorwegen

Dag: -2°C – 16°C

Nacht: -6°C – 9°C

Beste reistijd

Jan – mrt | nov – dec

Lees meer

Bekijk overige gebieden voor je vakantie naar Noorwegen