Reiservaringen

Noorwegen reizen

11 resultaten gevonden

Zwemmen met orka’s in Noorwegen

Snorkelen met orka’s per schip in Tromsø  (December 2018)

Het was 1 van mijn mooiste dingen die ik heb mee gemaakt om te kunnen zwemmen met orka's (heb ruim 4o landen gezien) . en 3 avonden noorderlicht was een leuke bonus. :)

De reis was totaal anders dan de beschrijving, omdat de orka’s en anders over dachten . dus inplaats van dat de boot in tromso lag moesten we eerst nog 4 uur met een cruise schip omhoog richting het noorden, en omdat de orka’s vrij dichtbij de haven waren gingen we niet met de grote boot op pad maar meteen met de zodiacs. daardoor heb ik mijn camera bijna niet kunnen gebruiken. maar zo is de natuur.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

E. van der Linde

Lees verder

Het was onvergetelijk!

 Noorwegen (februari 2018)

Bedankt voor de zorgvuldige organisatie van deze trip naar Noorwegen. Het was onvergetelijk!

Een heel bijzondere ervaring. Het Noorderlicht hebben we zwakjes kunnen zien op de heenreis, daarna niet echt meer. Het snorkelen met de orka’s is op dag 1 geluk.

J. Juwett

Lees verder

Ik heb een paar onvergetelijke dagen gehad

 Noorwegen (januari 2018)

Ik heb een paar onvergetelijke dagen gehad in Noorwegen.

Alles was goed geregeld, hotel, orka safari, alles was op de hoogte. De airport naar het hotel was ook dichtbij. Bedankt voor alles en wie weet tot een volgende vlucht.

D. Westerveld

Lees verder

Het was een leuke reis!

 Noorwegen (januari 2018)

We hebben 2 van de 3 dagen orka’s gezien, konden helaas in totaal maar 3x heel kort het water in maar het was wel heel gaaf!

En als bonus een heel mooi noorderlicht gezien, weliswaar maar kort maar wel heel sterk. Het was een leuke reis!

D. Naber

Lees verder

Al met al een pracht trip!

 Noorwegen (januari 2018)

We hebben erg mooi Noorderlicht op de laatste avond gezien! Ook de Orca's hebben we onderwater kunnen observeren. Al met al een pracht trip!

F. Costerman Boodt

Lees verder

Een hele mooie reis ,die veel te kort duurde

 Noorwegen (januari 2018)

De reis naar Noorwegen was op en top ,super. We hebben de Orca's zo dichtbij gezien ... ongelooflijk!

Met de husky slee door de bergen, elanden die ons observeerden , bevroren watervallen,
Prachtig!! Een hele mooie reis ,die veel te kort duurde. Alleen het Noorderlicht heeft zich niet laten zien , spijtig.

Hooyberghs- Peeters

Lees verder

Noorwegen was prima!

Reis op maat  Noorwegen (februari 2017)

Alles was prima geregeld.

De reis was prima!

Floor van Dijk

Lees verder

Reis was top!

Reis op maat  Noorwegen (februari 2016)

De reis met de auto was heel goed te doen (wegen waren niet top maar omschrijving was duidelijk) Jullie hadden bij een goede organisatie geboekt. Zij gingen ongeacht het weer de zee op. Andere organisaties haakte heel snel af waardoor sommige mensen die we hebben gesproken, maar twee van de drie keer niet zijn gegaan.

Verder was de reis top. Goede service op zo korte termijn. Enige was dat er niet goed gecommuniceerd was betreft huur auto. We moesten op de voucher zien dat we een creditcard nodig hadden en alleen de hoofdbestuurder mocht rijden. Ook was het vrij onduidelijk wat voor kleren we mee moesten nemen voor in het water en wat voor pakken we kregen. Omdat er eerst gezegd werd dat onze handen en gezicht in aanraking zouden komen met het water hadden we bijna zelf handschoenen en een cap voor over het hoofd gekocht. Laatste opmerking is dat in de informatie brochure veel schrijffouten staan. En dat er in het hotel waar we verbleven ’s avonds niet gegeten kan worden. Alleen ontbijt, wat overigens erg goed was.

De safari’s waren spectaculair. Mooie omgeving, prachtige dieren. Wel had ik iets meer onderwater verwacht. Het water is vrij troebel waardoor de walvissen echt heel dicht bij moesten komen wil je ze zien. En helaas zijn ze eerder bang dan nieuwsgierig waardoor je echt geluk moet hebben wil je het meemaken zoals de meeste reclameposters. Des ondanks hebben we ze gezien en was dit heel bijzonder. Twee van de vier dagen zijn we niet het water in gegaan. 1x omdat er een te harde wind was en weinig orka’s in de buurt en 1x omdat we helemaal geen orka’s zagen maar wel prachtige bultruggen en griendvissen.

Door de bewolking en volle maan geen Noorderlicht gezien maar dat was een leuk extraatje geweest. AL met al super reis gehad. Heel blij dat we niet tot november gewacht hebben met het maken van deze trip.

Bedankt voor alles.

Lettie

Lees verder

Zeer geslaagd!

Reis op maat  Noorwegen (januari 2016)

Heb elke dag orka's gezien, gesnorkeld met ze, bultruggen en vinvissen gezien en ook nog het noorderlicht.

De reis was echt geweldig. Ik heb alles gezien en gedaan wat ik wou.

Hadassa Kock

Lees verder

Een mooie ervaring

Reis op maat  Noorwegen (februari 2015)

Er zijn denk ik niet heel veel mensen die kunnen roepen in het water te hebben gelegen met een orka.

Een hele mooie ervaring. De reis was kort maar krachtig. Een puntje van verbetering. Wij werden in eerste instantie niet opgehaald vanuit de lobby van het hotel, Het hotel heeft ons toen er heen gebracht. Daarna was alles perfect.

Marc van der Maas

Lees verder