Reiservaringen

Noorwegen reizen

15 resultaten gevonden

5-daagse orka reis in Noorwegen

Orka safari in Noorwegen per expeditieschip  (dec 2019)

Reis verliep zoals verwacht.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

M. Verkaemer

Lees verder

Orka safari in Noorwegen

Snorkelen met orka’s in Noorwegen vanuit een hotel  (dec 2019)

Prachtige unieke reis gehad naar het noorden van Noorwegen voor de orka safari.

Mooie rustgevende omgeving met een zeer goed hotel.

Waardering voor de reis: 9

Prima reisorganisatie. Ze hebben precies gedaan wat ik van ze verwacht.

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

D. van der Linden

Lees verder

Orkareis Noorwegen

Reis op maat  (nov 2019)

We zijn net 2 dagen terug van onze vakantie in Noorwegen, en we zijn nog steeds aan het nagenieten! Wat een heerlijke vakantie. We hebben orka's en walvissen gezien en met beide gesnorkeld. Ook de huskysafari was erg leuk.

Het hotel was goed, mooie en schone kamer, lekker gegeten en de medewerkers van het hotel en tijdens de excursie waren erg vriendelijk.
Kortom, een geslaagde vakantie.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Jeroen & Mylene

Lees verder

Orkareis Noorwegen

Reis op maat  (dec 2019)

Onze orka reis was een geweldige ervaring, we hebben genoten, alle drie de dagen heel veel orka's en vooral ook bultruggen van dichtbij kunnen spotten! Ook de huskysafari was erg leuk en spannend ( dat jezelf de slede moet/mag besturen hadden we niet verwacht!).

Alleen het noorderlicht heeft zich helaas niet laten zien. Verder was het hotel prima evenals de transfers van en naar het hotel.

Waardering voor de reis: 9

Erg fijn, snelle reacties en oplossingen van jullie bij (kleine) onduidelijkheden en probleempjes.( ook op zondag!)

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

I. Du Chatenier

Lees verder

Zwemmen met orka’s in Noorwegen

Orka safari in Noorwegen per expeditieschip  (December 2018)

Het was 1 van mijn mooiste dingen die ik heb mee gemaakt om te kunnen zwemmen met orka's (heb ruim 4o landen gezien) . en 3 avonden noorderlicht was een leuke bonus. :)

De reis was totaal anders dan de beschrijving, omdat de orka’s en anders over dachten . dus inplaats van dat de boot in tromso lag moesten we eerst nog 4 uur met een cruise schip omhoog richting het noorden, en omdat de orka’s vrij dichtbij de haven waren gingen we niet met de grote boot op pad maar meteen met de zodiacs. daardoor heb ik mijn camera bijna niet kunnen gebruiken. maar zo is de natuur.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

E. van der Linde

Lees verder

Het was onvergetelijk!

 Noorwegen (februari 2018)

Bedankt voor de zorgvuldige organisatie van deze trip naar Noorwegen. Het was onvergetelijk!

Een heel bijzondere ervaring. Het Noorderlicht hebben we zwakjes kunnen zien op de heenreis, daarna niet echt meer. Het snorkelen met de orka’s is op dag 1 geluk.

J. Juwett

Lees verder

Ik heb een paar onvergetelijke dagen gehad

 Noorwegen (januari 2018)

Ik heb een paar onvergetelijke dagen gehad in Noorwegen.

Alles was goed geregeld, hotel, orka safari, alles was op de hoogte. De airport naar het hotel was ook dichtbij. Bedankt voor alles en wie weet tot een volgende vlucht.

D. Westerveld

Lees verder

Het was een leuke reis!

 Noorwegen (januari 2018)

We hebben 2 van de 3 dagen orka’s gezien, konden helaas in totaal maar 3x heel kort het water in maar het was wel heel gaaf!

En als bonus een heel mooi noorderlicht gezien, weliswaar maar kort maar wel heel sterk. Het was een leuke reis!

D. Naber

Lees verder

Al met al een pracht trip!

 Noorwegen (januari 2018)

We hebben erg mooi Noorderlicht op de laatste avond gezien! Ook de Orca's hebben we onderwater kunnen observeren. Al met al een pracht trip!

F. Costerman Boodt

Lees verder

Een hele mooie reis ,die veel te kort duurde

 Noorwegen (januari 2018)

De reis naar Noorwegen was op en top ,super. We hebben de Orca's zo dichtbij gezien ... ongelooflijk!

Met de husky slee door de bergen, elanden die ons observeerden , bevroren watervallen,
Prachtig!! Een hele mooie reis ,die veel te kort duurde. Alleen het Noorderlicht heeft zich niet laten zien , spijtig.

Hooyberghs- Peeters

Lees verder