Reiservaringen

Natuur Italië

4 resultaten gevonden

Wolven in de Abruzen National Park in Italië

Wolven in Italië spotten  (Februari 2019)

Prachtige reis met uitermate kundige gids, en prettig gezelschap. Heel mooi weer gehad (geboft) en ook nog eens zelf 4 wilde wolven gespot (ook geboft) in een prachtige (gevarieerde) omgeving, met verblijf in een gezellig familiehotel.

Ik heb eigenlijk 1 opmerking: je hebt voor deze reis een goede conditie nodig. Wandelen in de bergen met sneeuwschoenen, ben ik als Nederlandse niet gewend. het was heerlijk, maar ook vermoeiend, dus een zekere conditie is wel een vereiste: m.a.w dit is niet geschikt voor “watjes”. Ook al past de gids z’n tempo op die van jou aan!

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

M. Dekker

Lees verder

Een supervakantie

Reis op maat  Italië (mei 2016)

Langs deze weg willen we even laten weten, dat we een supervakantie(tje) hebben gehad. Meer dan een hartelijke ontvangst en Cesidio is een supergids.

Helaas geen beren gezien, maar wel een WOLF!!! Dus het kon eigenlijk niet beter. Het enige minpuntje is… dat we nog een keer terug moeten.

Groet Loeki

Lees verder

Genoten van Abruzzo

Reis op maat  Italië (september 2015)

We hebben beren en wolven gezien, tijdens onze geweldige reis.

Ik wil jullie even bedanken voor het regelen van een geweldige reis. We hebben van onze dagen in Abruzzo genoten, alles was super geregeld! Gids Paolo was top en het hotel erg gezellig.

Laura Bosscher

Lees verder

Lekker koel en groen

Reis op maat  Italië (augustus 2015)

Heel leuk om in de Abruzzen te zijn. We hadden geluk - binnen een half uur een beer in ons vizier. Dezelfde dag ook nog vlakbij een wilde zwijnenfamilie.

Het email bericht van jullie over de (laatste) voorbereidingen bereikte ons te laat (we waren al 2 weken in Italië op pad) en daardoor misten we bepaalde noodzakelijk spullen zoals verrekijker en echt warme kleding!
Deze informatie kan volgens ons ook meteen bij het boeken gegeven worden – maakt de voorbereiding veel makkelijker!!

Fam. Aarts

Lees verder