Reiservaringen

Finland reizen

28 resultaten gevonden

Winterweek familiereis Finland

Winterweek familiereis Finland  (Jan 2020)

Wij zijn gister teruggekomen van ons avontuur in Vuokatti, Finland. Wat was alles fantastisch georganiseerd. Jullie en Vuokatti safaris hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd. De periode waarin wij in Finland waren vonden wij erg prettig omdat er nog weinig toeristen waren. De husky safari’s waren geweldig als ook de sneeuwschoen wandelingen en de snowscooter safari.

Ook de eigenaar van Vuokattimaa ( Ons verblijf ) Petri was zeer behulpzaam en aardig. Hij heeft ons 3 keer zijn auto uitgeleend voor boodschappen en om naar het dorp te gaan om wat te eten. En op de vertrek dag heeft hij ons naar de bushalte gebracht voor de terugreis. Kortom een onvergetelijke ervaring. Hartelijk dank hiervoor.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam Boersen

Lees verder

Berenreis in Fins Lapland

Reis op maat  (sep 2019)

Wat een geweldige reis was dit. Onder begeleiding van Kari hebben we wel 10 verschillende beren gezien. De lodge was eenvoudig, maar super schoon en het eten simpel, voedzaam en lekker. De nacht in de berehut was erg gaaf om mee te maken, we hebben genoten. Twee avonden in de berehut was voor ons voldoende en nog een dagje Helsinki om de reis af te sluiten was een goede beslissing. Al met al een super reis!

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Prima service, snel herstel van de gemaakte boekingsfout.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Yvon

Lees verder

Beren spotten in Finland

Reis op maat  (aug 2019)

het was fantastisch! Veel beren en veelvraten. Ik heb genoten.

Voldeed volkomen aan de verwachtingen. Keurig geregeld. Accommodatie prima.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 10

Top!

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Mevr. Fontijn

Lees verder

10-daagse reis op maat naar Finland

Reis op maat  (aug 2019)

De wild brown bear lodge was fantastisch. Niks op aan te merken. Het verblijf in de Giant Arctic treehouse hotel was ook erg mooi en het paardrijden was ook gewoon erg leuk (mooi bos, goed te berijden paarden).

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

H. Vriend

Lees verder

5 daagse berenreis in Finland

Fotoreis beren in Finland  (Mei 2019)

Fantastisch genoten en erg veel gezien in drie dagen o.a vele bruine beren, 2 veelvraten een wolf en 3 auerhoenders

De service was erg goed geregeld.
Na een klein probleem met het ophalen van het vliegveld dat door het hotel niet goed was geregeld werd het gelijk door Sundowner in order gemaakt en kwam alles snel in orde.

Perfect

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 10

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

M. Prins

Lees verder

Echt een aanrader!

 Finland (juli 2018)

Het waren een paar geweldige dagen in Finland. Echt een aanrader! We hebben in totaal 8 beren gezien en wat andere dieren Maar zeker de beren waren echt super.

Dhr. Sprong

Lees verder

Het totaalbeeld was zeer positief!

 Finland (juni 2018)

Bij de Wild Brown Bear gezien waar we voor kwamen: bruine beren. Twee van de drie nachten hebben we beren gezien en 1 keer een veelvraat. De accommodatie was hier eenvoudig en schoon.

Nadeel was dat de douche niet echt warm was. Vuokatti was prima om twee nachten te overbruggen voordat we naar Hossa gingen. De accommodatie was hier luxe en het restaurant had goed eten. Hossa was een mooi gebied met uitstekende wandelmogelijkheden, die we dagelijks benut hebben.
Het totaalbeeld was zeer positief.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken
: Ja

R. Ramsteijn en H. Nelis

Lees verder

Een bijzondere ervaring

Reis op maat  Finland (oktober 2017)

Een bijzondere ervaring om beren en veelvraten te zien in hun natuurlijke omgeving al worden de beren weliswaar gelokt met vlees dat in kisten ligt op steeds verschillende plekken.

De vluchten met Finnair waren goed. Keurig opgewacht op Kajaani vliegveld door een jonge medewerker van Wild Brown Bear Lodge uit Vartius. De accommodatie was, zoals verwacht, sober, maar schoon.

P.H. en S. de Beer

Lees verder

fantastisch op meerdere fronten.

Reis op maat  Finland (september 2017)

niet te geloven dat je zo'n ervaring kunt hebben in Europa. veel mooie foto's gemaakt en van super dichtbij de beren gezien.

ook nog een veelvraat een zeldzaam zoogdier wat veel op een reuzemarter lijkt.
in de mainlodge werd een lokale maaltijd geserveerd en ook het ontbijt was daar.
eten was erg goed zelfs erwtensoep en gebakken aardappelen.
in een ander gebouw waar onze kamer was was ook een ruime heerlijke sauna die we dagelijks konden gebruiken. de service bij Wild Brown Bear is geweldig en erg laagdrempelig.

R. kleine

Lees verder

De reis was prima

Reis op maat  Finland (augustus 2017)

Zou u uw volgende reis weer bij Sundowner boeken: ja K. den Hartog

Zou u uw volgende reis weer bij Sundowner boeken: ja

K. den Hartog

Lees verder