020 - 641 86 97 info@sundowner.nl info- of voorstel aanvragen

Reiservaringen

Canada reizen

19 resultaten gevonden

De beleving in Churchill

Reis op maat  Canada (oktober 2018)

Northern Adventures heeft de reis goed begeleid. De begeleiders en chauffeurs waren kundig en dachten mee. hulde voor Emma, Jim en Bob.

Er was een wijziging in het programma, er zijn 2 dagen omgedraaid. Dat was geen probleem. en misschien wel goed. (de hondenslee op dag 2 ipv dag 3). De bezoeken aan museum en toelichting van een jager en van de hondenslee eigenaar hadden meerwaarde om het leven in het dorp Churchill te begrijpen.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: ja

M. kikkert

Lees verder

We hebben genoten van deze bijzondere reis!

 Canada (juli 2018)

We hebben genoten van deze bijzondere reis naar Canada! Volgens onze gidsen hadden we een “good wildlife karma”, dus volop beren, walvissen, orka’s etc gezien.

Dank voor alle voorbereidingen en wat leuk bij terugkomst een “welkom thuis” kaart aan te treffen.

Daniella, Pieter, Naniek en Manoek Klootwijk

Lees verder

Heel veel mooie dingen gezien!

Reis op maat  Canada (oktober 2017)

Heel goed gegaan, heel veel mooie dingen gezien.

Verder moesten we extra betalen voor de ferry van Nanaimo naar Horseshoe Bay om een tijd te reserveren, dit omdat in de dagen ervoor er een gemiddelde wachttijd van 6u!! was voor niet gereserveerde plekken. We hebben de ferrymaatschappij gebeld en voor 17 can dollars een reservering gemaakt. Buiten dat hebben we een hele mooie reis gehad, en heel veel mooie ervaringen opgedaan en veel wildlife gezien.

Zou u uw volgende reis weer bij Sundowner boeken: ja

E. en S. Oosterlee

Lees verder

Organisatie was erg goed

Reis op maat  Canada (september 2017)

Het Orca Camp in Canada/Vancouver Island was echt fantastisch. Mijn reis was van 8 t/m 16 juli. Organisatie was erg goed, heerlijke accommodatie, van alle gemakken voorzien.

Echt het gevoel aan het einde van de wereld te zijn. Sinds dit jaar was er ook een hot tub op het camp, waarbij je een prachtig uitzicht had over de Johnstone Strait. De crew was fantastisch, met veel kennis over de wildlife e.d. Het eten was erg goed!
Echter was ik nog vroeg in het seizoen. Met als gevolg dat ik tijdens het kajakken geen orca’s heb gezien. Wel een aantal bultrug walvissen en dolfijnen. Ik kwam natuurlijk voor de orca’s. Mijn advies zou zijn om later in het seizoen te gaan (half augustus). Dan is de kans groter om de orca’s voorbij het camp te zien komen.
Gelukkig had ik nog een dag vrij na het kamp. Toen heb ik op eigen initiatief een whale watch tour gedaan op Quarda Island.
Toen heb ik de orca’s wel gezien. Nu was mijn reis compleet!

N. Savelkouls

Lees verder

Onze verwachtingen zijn overtroffen

Reis op maat  Canada (juli/augustus 2017)

We zijn inmiddels al weer een tijdje terug van onze vakantie in Canada, waarvan we enorm hebben genoten.

Vooral de wildexcursies hebben onze verwachtingen overtroffen. Bedankt voor de organisatie daarvan.

 

Arthur Kaspers

Lees verder

Wij hebben een prachtige, afwisselende reis achter de rug

Reis op maat  Canada (augustus 2017)

Wij hebben een prachtige, afwisselende reis achter de rug en hebben veel wildlife gezien in Victoria en Glendale Cove... om stil van te worden. Heel bijzonder was de reis met het watervliegtuig naar de Knight Inlet Lodge en de overnachting daar.

We werden gastvrij onthaald en aan heerlijk eten en drinken ontbrak het niet. Ook hebben we daar veel beren gezien.

En ja de natuur… adembenemend mooi! Meren met water in verschillende tinten blauw, omgeven door bergen met besneeuwde bergtoppen… wauw!

Helaas hebben wij vanaf Clearwater last gehad van de bosbranden. Wells Gray PP was zelfs gesloten.

Op het laatst hadden we in Banff ook last van de bosbrand in Kootenay Park. Zo erg zelfs dat we ’s nachts wakker werden van de sterke brandlucht.

 

Maar al met al was het een onvergetelijke ervaring waar we met plezier op terug kunnen kijken.

A. en R. Frederiks

P. en C. Viguurs

Lees verder

Het Orca Camp in Canada/Vancouver Island was echt fantastisch

Reis op maat  Canada (juli 2017)

Het Orca Camp in Canada/Vancouver Island was echt fantastisch. Organisatie was erg goed, heerlijke accommodatie, van alle gemakken voorzien.

Echt het gevoel aan het einde van de wereld te zijn. Sinds dit jaar was er ook een hot tub op het camp, waarbij je een prachtig uitzicht had over de Johnstone Strait. De crew was fantastisch, met veel kennis over de wildlife e.d. Het eten was erg goed!

Echter was ik nog vroeg in het seizoen. Met als gevolg dat ik tijdens het kajakken geen orca’s heb gezien. Wel een aantal bultrug walvissen en dolfijnen. Ik kwam natuurlijk voor de orca’s. Mijn advies zou zijn om later in het seizoen te gaan (half augustus). Dan is de kans groter om de orca’s voorbij het camp te zien komen.

Gelukkig had ik nog een dag vrij na het kamp. Toen heb ik op eigen initiatief een whale watch tour gedaan op Quarda Island. Toen heb ik de orca’s wel gezien. Nu was mijn reis compleet!

Savelkouls

Lees verder

In één woord fantastisch

Reis op maat  Canada (juli 2017)

De reis was goed voorbereid en doordat alles al van tevoren vast lag konden we maximaal genieten van de dag en heel veel zien en doen.

Schitterende natuur gezien en genoten van de wilde dieren. Het was echt een vakantie met veel hoogtepunten, een daarvan was zeker de ontmoeting met de beer op 5 meter afstand in het bos maar ook de humpback whales die onder de zodiak doordoken en de grizzly-moeder die in ons bijzijn haar kleintjes wilde zogen.
Gelukkig geen last gehad van de bosbranden die er in de omgeving wel waren.
Een reis om lang te herinneren.

Fam. Velthove

Lees verder

Een onvergetelijke ervaring

Reis op maat  Canada (juni/juli 2017)

Wat ontzettend leuk om op de dag van thuiskomst van jullie een kaart te ontvangen. Erg attent, dankjewel!

Wij hebben een prachtige, afwisselende reis achter de rug en hebben veel wildlife gezien in Victoria en Glendale Cove… om stil van te worden. Heel bijzonder was de reis met het watervliegtuig naar de Knight Inlet Lodge en de overnachting daar.

We werden gastvrij onthaald en aan heerlijk eten en drinken ontbrak het niet. Ook hebben we daar veel beren gezien.

En ja de natuur… adembenemend mooi! Meren met water in verschillende tinten blauw, omgeven door bergen met besneeuwde bergtoppen… wauw!

Helaas hebben wij vanaf Clearwater last gehad van de bosbranden. Wells Gray PP was zelfs gesloten.

Op het laatst hadden we in Banff ook last van de bosbrand in Kootenay Park. Zo erg zelfs dat we ’s nachts wakker werden van de sterke brandlucht.

Maar al met al was het een onvergetelijke ervaring waar we met plezier op terug kunnen kijken.

 

Anja en Richard Frederiks

Pierre en Cissy Viguurs

Lees verder

Heel veel mooie dingen gezien!

Reis op maat  Canada (juni 2017)

Heel goed gegaan, heel veel mooie dingen gezien.

De enige mindere ervaring was het Schooner hotel in Tofino.. De eigenaar bleef bij inchecken om een voucher vragen, werd zelfs wat boos en onbeleefd. Verder moesten we extra betalen voor de ferry van Nanaimo naar Horseshoe Bay om een tijd te reserveren, dit omdat in de dagen ervoor er een gemiddelde wachttijd van 6u!! was voor niet gereserveerde plekken. We hebben de ferry maatschappij gebeld en voor 17 can dollars een reservering gemaakt. Buiten dat hebben we een hele mooie reis gehad, en heel veel mooie ervaringen opgedaan en veel wildlife gezien.

Lees verder