Informatie over M/S Sula

 

Locatie & beschrijving

De 30 meter lange M/S Sula biedt plaats aan maximaal 12 passagiers en is gespecialiseerd in orka cruises. Het schip meert dagelijks aan in Kaldsfjord bij Tromsø.

De bemanning zorgt ervoor dat uw reis veilig en goed verloopt. Uiteraard staan zij ook klaar om al uw vragen over het schip te beantwoorden, maar ze kunnen u ook alles vertellen over de omgeving en de vaarroute.

De M/S Sula beschikt over een gezellige lounge met verschillende zitjes. Passagiers hebben beschikking tot een wasmachine en droger. Daarnaast zijn er aan boord berg- en droogruimtes voor alle duik- en snorkelbenodigdheden.

Slapen

Alle hutten zijn op gedeelde basis en zijn voorzien van stopcontacten en een wasbak met warm en koud stromend water. In totaal zijn er 6 tweepersoonshutten, 3 toiletten en 2 douches op het schip.

Eten en drinken

Aan boord wordt er iedere dag eenvoudig, maar voedzaam gekookt. Alle maaltijden en water, thee en koffie zijn inbegrepen tijdens uw verblijf aan boord.

Kinderen

Er is geen minimumleeftijd, maar deze reis is niet gericht op jonge kinderen. Voor snorkelen geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Faciliteiten

  • Loungeruimte
  • Wasmachine en droger

Activiteiten

  • Orka safari
  • Snorkelen met orka’s

Rating

  • Eenvoudig