Comfort Inn & Suites

Het gloednieuwe, comfortabele Comfort Inn & Suites Hotel ligt direct aan de oceaan op vijf minuten afstand van het centrum van Campbell River. Er is veel te doen in de omgeving van het hotel en je hoeft je dus niet te vervelen. Aan de ene kant zie je de bergen met hun besneeuwde toppen terwijl je aan de andere kant de heldere Campbell rivier ziet stromen.

  • Rating: Comfort
  • Locatie: Campbell River
  • Aantal kamers:  59
  • Restaurants & bars:  1
  • Wellness:  Zwembad
  • Kinderen: Alle leeftijden

Slapen

De kamers van Comfort Inn & Suites zijn van veel gemakken voorzien. De kamers bevatten een badkamer, airconditioning, een koffie-/theezetapparaat, televisie, telefoon, magnetron, koelkast, haardroger en in sommige gevallen zelfs een balkon.

Slapen
Sanitair
Comfort Inn & Suites

Eten & drinken

Er is een ontbijtzaal waar in de ochtend een ontbijt buffet wordt geserveerd. De rest van de dag  kun je voor een lekkere maaltijd terecht bij één van de restaurants in de buurt.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad en een bubbelbad. Daarnaast is er een wasservice, stomerij, WiFi-internet en een fitnessruimte,

Excursies

Je zult je niet snel vervelen in de omgeving van Comfort Inn & Suites. In de buurt vind je musea, parkjes, wijngaarden, een golfclub en je kunt er uitstekend wandelen. Aangezien je hotel aan het water ligt, kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om het strand te bezoeken. 

Campbell River
Zwembad
Restaurant