Inspiratie walvissen & dolfijnen

Klik hier voor meer inspiratie over walvissen en dolfijnen spotten.

Zwemmen met orka’s en noorderlicht in Noorwegen

Tussen november en half februari kunt u zwemmen met orka’s in Noorwegen. Naast orka’s hebt u ook zeer goede kansen op bultrug walvissen. Bekijk de video snorkelen met orka’s. Combineer met een husky safari, sneeuwschoenwandeltocht of sneeuwscooter excursie. Bewonder in de avond het noorderlicht. Wilt u zelf ook zwemmen met orka’s in Noorwegen? Bekijk dan onze reis zwemmen met orka’s.

Kanoën met orka’s in Canada

Orca Camp Vancouver Island Canada. Ga kajakken met orka’s in Canada. Met stabiele zeekajaks vaart u letterlijk tussen de orka’s in Canada. Wilt u zelf ook kajakken met orka’s? Bekijk dan onze Orca Camp reis vanuit Port Mcneil of bekijk onze Orca Camp reis vanuit Campbell river.

Grijze walvissen Mexico

 

Tussen december en maart trekken duizenden grijze walvissen van Alaska naar Baja California in Mexico. In o.a. Magdalena Bay op het Baja California schiereiland in Mexico brengen grijze walvissen hun kalven ter wereld. Spot grijze walvissen van dichtbij op een van onze expeditie cruises. Wilt u ook van dichtbij grijze walvissen in Mexico spotten? Bekijk dan onze grijze walvissen expeditie cruises in Mexico.

Ja, ik wil graag advies of een voorstel op maat voor walvissen & dolfijnen ontvangen

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen contact met u op.

U kunt ook bellen met 020 – 641 86 97 of een email sturen aan info@sundowner.nl