Ras Kutani

Op ongeveer 50 km ten zuiden van Dar es Salaam liggen de verlaten witte zandstranden van Ras Kutani. Op een idyllische plek waar een zoet water lagune met mangroven in het warme water van de blauwe Indische oceaan stroomt ligt een van Afrika’s mooiste tropische paradijzen. Een serene plek waar relaxen tot kunst is verheven. Waar u urenlang kunt luisteren naar de zee, waar een bries voor verkoeling zorgt en waar u de zon langzaam achter de oranje horizon ziet zakken met een koel drankje in uw hand.

Het paradijs

Het paradijs is misschien wel het juiste woord om een verblijf in Ras Kutani te omschrijven. Eindeloze witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe oceaan. Heerlijke gerechten en mooie wijnen. Wat wil een mens nog meer … U bereikt Ras Kutani per auto in ca. 1,5 uur (u moet met een ferry een rivier oversteken) of per vliegtuig in 1o minuten.

Niets doen

Tijdens uw verblijf in Ras Kutani kunt u wandelen langs de verlaten zandstranden, kajakken door de mangrove wouden, met een boot naar een koraalrif varen om te snorkelen, een boek lezen, een verfrissende duik in het zwembad nemen of gewoon helemaal niets doen …

Ras Kutani Beach Lodge

Lees meer

Activiteiten in Ras Kutani

  • Wandelen langs verlaten stranden en door eigen bos.
  • Kajakken in zoet water lagune.
  • Snorkelen.
  • Zwemmen.
  • Nietsdoen.

Beste tijd voor Ras Kutani

Klimaat J F M A M J J A S O N D
● Droge- en Regen tijd (mm) 68 77 141 251 169 33 28 23 28 57 118 96
● Dag temperatuur (°C) 31 32 32 30 30 29 29 29 29 30 30 31
Droge tijd Regen tijd

Reiservaringen Tanzania

 

Bekijk alle reiservaringen

  • Aanmelden nieuwsbrief