Fly drive West Canada

Wildlife in West Canada rondreis (juli 2019)

Wat opmerkingen: wat niet door jullie was vermeld dat bij de hotels steeds een waarborg via de creditcard werd gevraagd variërend van CAD 50,00 tot CAD 250,00. Whistler is autoluw erg druk met montainbikers en veel herrie. Parkeerplaats via het hotel kost CAD 21,00 per etmaal, wij hebben de auto op de openbare parkeerplaats gezet dat kostte CAD 8,00 per etmaal.

Bij het laatste hotel in Banff zou een zwembad zijn maar daar was alleen een spa. Ons uitzicht was daar op een parkeerplaats. B&B Seafaer’s in Tofino was uitstekend een goede keuze Lisa. We hebben zelf de keuze gemaakt om een extra nacht in Saskatchewan The crossing aan de Ice fields Parkway te nemen. Dit hadden we beter niet kunnen doen en door kunnen rijden naar Banff.

Wij vonden de Rocky’s erg druk maar dat was waarschijnlijk ook te wijten aan de nationale feestdag op 1 juli. Doordat er geen parkeerplaatsen waren konden we twee meren niet bezoeken.

De excursie’s in Tofino waren minder goed als in Victoria. Zie duurde 2 uur ipv 3 uur en waren direct achter elkaar. Ook de kwaliteit van de gidsen was minder.
Het was de reis van ons leven.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

J. Deelen