020 - 641 86 97 info@sundowner.nl info- of voorstel aanvragen

Informatie over Onsea House Country Inn & Guest Cottage

 

Locatie & Beschrijving

Het in 2006 opgerichte Onsea House is een klein boutique guesthouse dat bekend staat om haar luxe en comfort, heerlijke eten en persoonlijke service. Onsea House ligt in een rustige, groene buurt op een helling met een weids uitzicht over de groene tropische vegetatie, Arusha en Mount. Meru.

De naam Onsea is afgeleid van “Panthera Onca”, wat jaguar betekent.

In de groene tuin ligt een heerlijk blauw zwembad omgeven door grasvelden en ligstoelen. Ook is er boven het hoofdgebouw een jacuzzi waar u onder het genot van een “Sundowner” kunt genieten van de zonsondergang.

Slapen

Onsea House beschikt over vijf ruime, elegant ingerichte kamers met douche, toilet en minibar. De kamers bevinden zich zowel in het hoofdgebouw als in een bijgebouw vlak bij het zwembad.

Eten en drinken

Onsea House beschikt verder over een klein restaurant en een bar. De chefkok zorgt ervoor dat het u op culinair gebied aan niets ontbreekt. De maaltijden worden geserveerd op de veranda.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Via de guesthouse kan oppas geregeld worden. Er zijn kinderstoelen en -bedjes en wat speelgoed beschikbaar.

Faciliteiten

  • Jacuzzi
  • Zwembad

Rating

  • Luxe