Elewana Serengeti Migration Camp

 

Beschrijving & locatie

Het stijlvolle Elewana Serengeti Migration Camp ligt in het noorden van de Serengeti op een heuvel met rotsen (een kopje) in een kleine vallei op de oevers van de Grumeti rivier. Vanuit de lodge hebt u een weids uitzicht over de Serengeti. Het is een uitstekende plek om in alle rust en comfort te genieten van Wildlife en te luisteren naar de geluiden van de nijlpaarden op de oevers van de rivier. De migratie trekt hier vlak langs tussen juni en augustus en tussen november en december.

Bijzonder is dat u hier met een ranger een “bush walk” kunt maken. Ook is er een observatieplatform vanwaar u de weide omgeving kunt bekijken.

De afstand naar de Lobo Airstrip is ongeveer 12 km en naar de Seronera Airstrip ongeveer 93 km. De afstand naar Arusha is ongeveer 410 km.

Slapen

Verspreid liggen 20 zeer ruime en luxe tenten op een verhoogd houten platform. Alle sfeervol ingerichte tenten hebben een en-suite badkamer met douche en toilet, bureau met zitje, ventilator, leren fauteuils en een privé veranda met uitzicht op de Grumeti rivier. U wordt tussen de tenten en het centrale gedeelte begeleid door bewakers die het Wildlife in de gaten houden.

Eten en drinken

In het centrale gedeelte liggen de lounge en het restaurant. U kunt hier genieten van heerlijke maaltijden terwijl u uitkijkt over de Serengeti.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Observatieplatform

Activiteiten

  • Game drives
  • Bush walk

Rating

  • Luxe

Park of gebied