Reiservaringen

243 resultaten gevonden

Fly drive West-Canada

Reis op maat  (aug 2019)

We zijn weer terug en we hebben een heerlijke reis gehad !! Alles was prima geregeld en wat een mooi land ! Het heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan en we hebben we heel veel gezien en gedaan. Wat we gehoopt hadden, hebben we ook gezien … Veel natuur, maar ook zwarte beren , grizzlyberen , walvissen , orka’s en veel meer !! We hebben genoten van Vancouver en ook van de vriendelijkheid van de Canadezen, waar je ook kwam.

We hebben een prima reis gehad. Alles was goed geregeld. Het hotel in Jasper was wel redelijk gedateerd en het personeel niet zo aardig. Dat was de enige uitzondering. Overige accommodaties waren prima . Het reis boekje met alle beschrijvingen werd ons bij de eerste accommodatie overhandigd. Dit was heel fijn, hele goede omschrijvingen, goede route beschrijvingen en aangeven van de geboekte hotels. Je zou kunnen overwegen dit al in Nederland aan de mensen te sturen in verband met de voorpret voor de reis en de additionele informatie wat er in staat.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Service was prima. Snelle reactie, goede aanbevelingen, alternatieven en aardige mensen.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Lees verder

Noord- & Zuid Tanzania

Reis op maat  (aug 2019)

Goed verzorgde reis waarbij alles geregeld is. Aardige gidsen, goede overnachtingsmogelijkheden en eten.

5 parken in 13 dagen is een beetje te veel, neem een rustdag tussendoor. Waarschuwing voor de tseetsee vlieg zwart en draag geen blauwe of zwarte kleding. Vliegen kan van de Serengetti naar Ruaha. Dit scheelt een dag rijden van de Serengetti naar Arusha om vervolgens weer te vliegen naar Ruaha via Dar es salam naar Selous.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Tijdens het plannen van de reis konden we Sundowner altijd bereiken zelfs s’avonds laat of tijdens het eten. Veel eigen ervaringen.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam. van Muiswinkel

Lees verder

Beren spotten in Finland

Reis op maat  (aug 2019)

het was fantastisch! Veel beren en veelvraten. Ik heb genoten.

Voldeed volkomen aan de verwachtingen. Keurig geregeld. Accommodatie prima.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 10

Top!

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Mevr. Fontijn

Lees verder

Safari Tanzania & Zanzibar

Reis op maat  (aug 2019)

Geweldige reis. Onvergetelijk. Vooral de safari. Afrikaanse sfeer volledig geproefd.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

R. Groot

Lees verder

Reis op maat Seychellen

Reis op maat  (aug 2019)

Een 9-daagse privéreis naar de Seychellen. Duik & strandvakantie.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

H. Driessen

Lees verder

10-daagse reis op maat naar Finland

Reis op maat  (aug 2019)

De wild brown bear lodge was fantastisch. Niks op aan te merken. Het verblijf in de Giant Arctic treehouse hotel was ook erg mooi en het paardrijden was ook gewoon erg leuk (mooi bos, goed te berijden paarden).

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

H. Vriend

Lees verder

9-daagse reis Cambell River Orca Camp

Orca Camp reis Campbell River  (aug 2019)

Prachtige reis, alles goed geregeld en georganiseerd. Mooie ervaring gehad in het Orca Camp.

Als uw gasten verblijven op April Point Resort op.Quadra Island. Neem dan geen taxi naar de haven vanaf Campbell River Airport, maar naar Painters Lodge. Dat is een zustermodel en daar krijg je een gratis overtocht per boot.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

M. Breedijk

Lees verder

Rondreis Vancouver Island & Rocky Mountains

Reis op maat  (juli 2019)

In één woord fantastisch ! één groot avontuur. Canada is een prachtig land. Heel veel wildlife gezien; beren, orka's, zeeleeuwen, zeearenden enz.

Eén klein puntje van kritiek; de excursie in Jasper viel enigszins tegen. De bus is erg groot en kan hierdoor alleen op de hoofdwegen rijden. En daar zijn weinig dieren te zien. De chauffeur deed erg zijn best en heeft veel verteld over de omgeving, maar toch, het viel wat tegen. Geen dieren gezien. Deze ‘wildlife discovery tour’ raden we niemand aan.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Prima, alles is goed verlopen. Inchecken bij hotels ging prima. De twee ferry overtochten ook. Alle excursies prima geregeld. Kortom; lof !

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Familie Heertjes

Lees verder

Orkra reis Campbell River

Orca Camp reis Campbell River  (juli 2019)

Wat een schitterend gebied is Johnstone Strait (Vancouver Island). Het kajakken was heerlijk om te doen. Helaas minder orka's dan gehoopt, maar het was zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

In Vancouver heb ik in 2 verschillende hotels overnacht. Het eerste hotel Pacific Gateway Hotel (Richmond) was qua service van het personeel echt veel beter dan het tweede hotel, het Sandman Signature. Helaas was het eerste hotel deze nacht al volgeboekt.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Mevr. de Bruin

Lees verder

Fly drive West Canada

Wildlife in West Canada rondreis  (juli 2019)

Een prachtige reis en ondanks een vol programma maar heel relaxt gereisd. Hotels waren prima. Heel veel wildlife gezien. Een bijzondere Orca gezien, walvissen, grizzly's, zwarte beren ook met jong veel zeearenden, wapiti's en andere herten veel klein spul zoals eekhoorns en zangvogels zoals de Whishey Jack. 24 uur Knight Inlet was een hoogtepunt. Prachtige en soms overweldigende natuur. En de rust vooral op Vancouver Island

Wat opmerkingen: wat niet door jullie was vermeld dat bij de hotels steeds een waarborg via de creditcard werd gevraagd variërend van CAD 50,00 tot CAD 250,00. Whistler is autoluw erg druk met montainbikers en veel herrie. Parkeerplaats via het hotel kost CAD 21,00 per etmaal, wij hebben de auto op de openbare parkeerplaats gezet dat kostte CAD 8,00 per etmaal.

Bij het laatste hotel in Banff zou een zwembad zijn maar daar was alleen een spa. Ons uitzicht was daar op een parkeerplaats. B&B Seafaer’s in Tofino was uitstekend een goede keuze Lisa. We hebben zelf de keuze gemaakt om een extra nacht in Saskatchewan The crossing aan de Ice fields Parkway te nemen. Dit hadden we beter niet kunnen doen en door kunnen rijden naar Banff.

Wij vonden de Rocky’s erg druk maar dat was waarschijnlijk ook te wijten aan de nationale feestdag op 1 juli. Doordat er geen parkeerplaatsen waren konden we twee meren niet bezoeken.

De excursie’s in Tofino waren minder goed als in Victoria. Zie duurde 2 uur ipv 3 uur en waren direct achter elkaar. Ook de kwaliteit van de gidsen was minder.
Het was de reis van ons leven.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

J. Deelen

Lees verder