Reiservaringen

260 resultaten gevonden

Rondreis Noord Tanzania

Reis op maat  (jan - feb 2020)

Onze safari was echt geweldig. Prachtige parken, mooie tented camps/lodges, lekker eten en drinken, maar vooral heel veel prachtige dieren. We hebben ontzettend veel gezien en elke dag had wel een "highlight",

van een jagende leeuwin met haar 4 kinderen, eindigend in een attack en opeten van een hartebeest, een grote kudde olifanten met een super klein mini olifantje van 1 dag oud tot vader, moeder en kind neushoorn op relatief korte afstand. We gingen met name voor de katachtigen en die hebben we (bijna) allemaal dagelijks en in grote getale gezien, tot zelfs een serval kat toe, maar ook van alle andere dieren, al dan niet met kleintjes, hebben we heel erg genoten. Uiteraard een kwestie van geluk, maar voor een groot deel was dit ook te danken aan onze gids/chauffeur Elias (achternaam helaas onbekend). Een leuke man en zeer ervaren gids met zeer goed oog voor wild spotten en bovendien een heel bekwame chauffeur. Mede dank zij hem was onze reis onvergetelijk!

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 10

Net zoals bij onze India-safari in 2016 was de service van Sundowner (weer) prima!

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam. Snijders & Spaan

Lees verder

Tijgersafari in Ranthambore National Park

Ranthambore tijgersafari  (jan 2020)

Geweldige week gehad in India op zoek naar tijgers. Iets om nooit te vergeten.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Prima geregeld allemaal

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Elroy

Lees verder

Winterweek familiereis Finland

Winterweek familiereis Finland  (Jan 2020)

Wij zijn gister teruggekomen van ons avontuur in Vuokatti, Finland. Wat was alles fantastisch georganiseerd. Jullie en Vuokatti safaris hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd. De periode waarin wij in Finland waren vonden wij erg prettig omdat er nog weinig toeristen waren. De husky safari’s waren geweldig als ook de sneeuwschoen wandelingen en de snowscooter safari.

Ook de eigenaar van Vuokattimaa ( Ons verblijf ) Petri was zeer behulpzaam en aardig. Hij heeft ons 3 keer zijn auto uitgeleend voor boodschappen en om naar het dorp te gaan om wat te eten. En op de vertrek dag heeft hij ons naar de bushalte gebracht voor de terugreis. Kortom een onvergetelijke ervaring. Hartelijk dank hiervoor.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam Boersen

Lees verder

Rondreis Sao Tomé

Reis op maat  (dec 2019)

Unieke fantastische reis om nooit te vergeten.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Goed , blij met de snelle afhandeling en antwoorden.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Seda

Lees verder

5-daagse orka reis in Noorwegen

Snorkelen met orka’s per schip in Tromsø  (dec 2019)

Reis verliep zoals verwacht.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

M. Verkaemer

Lees verder

Orka safari in Noorwegen

Orkasafari met of zonder snorkelen in het Reisafjord  (dec 2019)

Prachtige unieke reis gehad naar het noorden van Noorwegen voor de orka safari.

Mooie rustgevende omgeving met een zeer goed hotel.

Waardering voor de reis: 9

Prima reisorganisatie. Ze hebben precies gedaan wat ik van ze verwacht.

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

D. van der Linden

Lees verder

Tijgersafari India

Reis op maat  (nov-dec 2019)

We hebben expliciet gekozen voor een rondreis langs 4 nationale parken, als 1e kennismaking met India. Dat is goed bevallen. De lodges waren goed van kwaliteit, we hebben hele mooie safari’s gedaan en de reis was gewoon goed geregeld (meet & greet en transfers tussen de parken).

Waardering voor de reis: 8

Meer dan prima. Zaken waren op voorhand goed en duidelijk afgesproken (dit was een reis op maat) en ook tijdens de reis zelf verliep alles prima. Grappig: We hebben jullie reis ‘ Snorkelen met orka’s’ aanbevolen aan een Engels stel dat we in India leerden kennen.

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

F. van Dijk

Lees verder

Orkareis Noorwegen

Reis op maat  (nov 2019)

We zijn net 2 dagen terug van onze vakantie in Noorwegen, en we zijn nog steeds aan het nagenieten! Wat een heerlijke vakantie. We hebben orka's en walvissen gezien en met beide gesnorkeld. Ook de huskysafari was erg leuk.

Het hotel was goed, mooie en schone kamer, lekker gegeten en de medewerkers van het hotel en tijdens de excursie waren erg vriendelijk.
Kortom, een geslaagde vakantie.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Jeroen & Mylene

Lees verder

Tijgerreis India

Reis op maat  (nov 2019)

Wij hebben genoten van de safari's. Prachtige natuur met als topper de tijgers. Organisatorisch was het meeste in orde, hier en daar een foutje.

Waardering voor de reis: 7

Het meeste klopte alleen de chauffeur die ons van Kanha naar Pench bracht was dramatisch, een neuroot die zeer gevaarlijk reed. Laat de gasten die met de trein gaan altijd 1 ste klasse rijden, wij hebben 1 keer tweede klasse gereden en dat is niet zo prettig.

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 7

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam. Lammers

Lees verder

Orkareis Noorwegen

Reis op maat  (dec 2019)

Onze orka reis was een geweldige ervaring, we hebben genoten, alle drie de dagen heel veel orka's en vooral ook bultruggen van dichtbij kunnen spotten! Ook de huskysafari was erg leuk en spannend ( dat jezelf de slede moet/mag besturen hadden we niet verwacht!).

Alleen het noorderlicht heeft zich helaas niet laten zien. Verder was het hotel prima evenals de transfers van en naar het hotel.

Waardering voor de reis: 9

Erg fijn, snelle reacties en oplossingen van jullie bij (kleine) onduidelijkheden en probleempjes.( ook op zondag!)

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

I. Du Chatenier

Lees verder