Reiservaringen

Lapland reizen specialist

12 resultaten gevonden

Noorderlicht reis IJsland

Luxe rondreis IJsland  Januari 2020

Voor mijn 60e een noorderlicht reis gekregen van mijn vrouw. Eerste nacht in Reyjavik niets en daarna elke avond. De gids was niets teveel en wist veel te vertellen. Hotel Ranga was een geweldige plek met goed eten. Ze wekken je als het noorderlicht er is.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Heel goed geregeld

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Dijkstra, Haarlem

Lees verder

Arctic Panorama Lodge Noors Lapland

Arctic Panorama Lodge winterreis  Februari 2020

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van het uitzicht. 2 avonden noorderlicht, husky safari en orka's in de baai. Wat een ervaring. Svein en Aud bedankt.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Deze lodge was voor ons een goede keuze. In december gaan we weer maar nu om met orka’s te snorkelen

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Breedveld, Aerdenhout

Lees verder

Vuokatti Finland

Winterweek familiereis Finland (Vuokatti)  

De reis was precies zoals we hadden voorgesteld. Ontspannen en volop genoten van Finland en de natuur.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zeer positief. Altijd snelle en goede antwoorden.
De accommodatie was precies wat we zochten. Ook het advies om naar Vuokatti te gaan was heel goed. Het paste precies bij ons!

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam. Edeling

Lees verder

Fins Lapland, Harriniva, Muonio

Huskysafari Fins Lapland (Harriniva)  (feb 2020) - Bekijk foto !

Alle activiteiten zijn goed georganiseerd en worden door enthousiaste mensen begeleid. Ook zeer flexibel bij het veranderen van het activiteiten programma. Het eten was goed. Vriendelijk personeel.

Goed georganiseerde reis. het enige minpunt is de overstap van 5 uur op airport Helsinki. Zeer warme en hartelijke ontvangst. Ter plekke eenvoudig maar volledig huisje vlak bij het meer.

Waardering voor de reis: 9

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Uitstekende service. Veel moeite gedaan om aan onze wensen te voldoen en nog gelukt ook, wat gezien de late boeking moeilijk moet zijn geweest. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de drempel om te bellen is laag.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

N. Bijvoet

Finland foto N. Bijvoet

Lees verder

Huskysafari in Vuokatti, Finland

Reis op maat  (feb 2020)

Zoals alle keren alles zeer goed verzorgd. Goed hotel, fijne kamers en prima restaurants.

Waardering voor de reis: 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Prima. Snelle reactie bij vragen.

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

E. Freriks

Lees verder

Winterweek familiereis Finland

Winterweek familiereis Finland (Vuokatti)  (Jan 2020)

Wij zijn gister teruggekomen van ons avontuur in Vuokatti, Finland. Wat was alles fantastisch georganiseerd. Jullie en Vuokatti safaris hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd. De periode waarin wij in Finland waren vonden wij erg prettig omdat er nog weinig toeristen waren. De husky safari’s waren geweldig als ook de sneeuwschoen wandelingen en de snowscooter safari.

Ook de eigenaar van Vuokattimaa ( Ons verblijf ) Petri was zeer behulpzaam en aardig. Hij heeft ons 3 keer zijn auto uitgeleend voor boodschappen en om naar het dorp te gaan om wat te eten. En op de vertrek dag heeft hij ons naar de bushalte gebracht voor de terugreis. Kortom een onvergetelijke ervaring. Hartelijk dank hiervoor.

Waardering voor de reis: 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 9

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Fam Boersen

Lees verder

Orkareis Noorwegen

Reis op maat  (dec 2019)

Onze orka reis was een geweldige ervaring, we hebben genoten, alle drie de dagen heel veel orka's en vooral ook bultruggen van dichtbij kunnen spotten! Ook de huskysafari was erg leuk en spannend ( dat jezelf de slede moet/mag besturen hadden we niet verwacht!).

Alleen het noorderlicht heeft zich helaas niet laten zien. Verder was het hotel prima evenals de transfers van en naar het hotel.

Waardering voor de reis: 9

Erg fijn, snelle reacties en oplossingen van jullie bij (kleine) onduidelijkheden en probleempjes.( ook op zondag!)

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays: 8

Zou u een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

I. Du Chatenier

Lees verder

Het was onvergetelijk!

 Noorwegen (februari 2018)

Bedankt voor de zorgvuldige organisatie van deze trip naar Noorwegen. Het was onvergetelijk!

Een heel bijzondere ervaring. Het Noorderlicht hebben we zwakjes kunnen zien op de heenreis, daarna niet echt meer. Het snorkelen met de orka’s is op dag 1 geluk.

J. Juwett

Lees verder

Een droomweek

Reis op maat  Finland (maart 2017)

Ik heb een prachtige week gehad, tijdens de Husky safari. Alles was prima geregeld.

Wel merk ik dat de Finnen die er werken wat stugge mensen zijn. Het moet zo en niet anders, maar ik kon daar prima mee overweg.

Jullie hebben me goed voorgelicht over de kleding die ik moest meenemen, de temperaturen die ik kon verwachten en het feit dat je wel enigszins conditie moet hebben.

Op de lijst stond dat ik een matje mee moest nemen, om te zitten tijdens de lunch. Ik heb dit matje meegesleept naar Finland, en weer mee terug. Helaas heb ik het niet gebruikt. Lunch tijdens de sledetocht betekent binnen 5 minuten een broodje naar binnen proppen en een paar slokken thee nemen, al staande op de slee. Het matje is totaal overbodig en mijn suggestie is om dit van de paklijst af te halen.

In het algemeen heel positief.

Lisanne Dijksma

Lees verder

Fantastisch!

Reis op maat  (januari 2016)

We hebben een fantastische reis naar Finland gemaakt.

Finland is in één woord: fantastisch!

Rosanna van Tongeren

Lees verder