Reiservaringen

Amerika rondreizen

6 resultaten gevonden

10-daagse reis wolven in Yellowstone

Yellowstone wolvenreis  (feb 2023)

Het was een perfect reis qua organisatie door u en zeker door een wereldtopper als Natural Habitat.

Waardering voor de reis: 10

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 10

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 10

Prima service, tijdens en erna was er niets nodig

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Camille v.d. W.

Lees verder

16-daagse wolven fotoreis Yellowstone

Yellowstone wolven fotoreis  (jan 2023)

De reis was erg mooi en is goed bevallen. Vooral de eerste dagen in Yellowstone waren heel erg mooi. Met de helikopter boven Yellowstone NP was erg magisch. Het is een erg mooi park en er is erg veel te zien. De gidsen deden vooral veel moeite om wolven te zien.

Waardering voor de reis: 8

De dagen in de snowcoach heb ik gedeeltelijk meegemaakt. Dat was ook erg mooi. Het tweede gedeelte in Teton NP heb ik helaas moet missen i.v.m. ziekte.
Het was voor mij een bijzondere reis, en dat is het nog steeds.

Hoe beoordeel je de aandacht voor dierenwelzijn en de natuur tijdens onze reizen? 8

Waardering voor Sundowner Wildlife Holidays? 8

Ik denk niet dat jullie wat aan de reis kunnen verbeteren. Ik heb wel een mening over de reis zelf. De reis wordt aangeboden als een pro photo reis. Dit is mooi, maar ik had hier wat anders van verwacht. De gidsen waren niet echt serieuze fotografen, in de vorm van dat je er veel van kan leren of dat ze je goede tips geven. Meer mensen in de groep hadden het idee dat dit niet een echte fotografenreis was, als je kijkt naar de naamgeving van de reis. Nou is dat maar een naam dat weet ik, maar het geeft wel verwachtingen. Dat wil ik wel even teruggeven aan jullie.

Prima service.

Zou je een volgende reis bij Sundowner boeken: Ja

Marriane L.

Lees verder

Schitterend!

Reis op maat  Verenigde Staten (februari 2017)

zeer goede gidsen, heel veel gezien. Alle dagen wolven gespot en heel veel geluk gehad met het weer. Zon, open hemel, geen mist of regen of sneeuw. Prachtige vergezichten.

de laatste dag was ons teveel, omdat het zo sneeuwde. We kwamen niet weg uit Jackson en hebben onze vlucht van KLM gemist! Uiteindelijk zijn we 19:00 uur geland, in plaats van om 9 uur geland. Bedankt voor deze onvergetelijke trip!

Magda van Loon

Lees verder

Een mooie reis naar Yellowstone

Reis op maat  Verenigde Staten (maart 2016)

Ik ging voor de wolven en ik zag de wolven maar had nooit durven dromen om er zoveel te zien.

Bij terugkomst een flinke verkoudheid opgelopen, door de grote temperatuurverschillen ginder. Heb ik toch weer een mooie reis beleefd. Wolven gezien op grote afstand, want wolven schuwen mensen. Natural Habitat was weerom zo goed ingesteld, dat we toch allemaal de kans kregen om ze door de telescoop te kunnen zien.  Zo was het ook geweldig om oog in oog te staan met die indrukwekkende bizons die je snel duidelijk maken dat zij daar de baas zijn. Weer eentje die ik kan afvinken. De sneeuwcoach op weg naar Old Faithful, was ook weer een hele ervaring. Al bij al was het weer een geslaagde reis ook mede door de  3 begeleiders, die weten waar ze mee bezig zijn en waarover ze praten.

Chris

Lees verder

Indrukwekkend

Reis op maat  Verenigde Staten (oktober 2015)

Ik heb weer een fantastische en indrukwekkende reis gemaakt door Utah en Arizona, langs de bekende Canyons. De organisatie was, als altijd heel goed, met een leuke, niet te grote groep. (Als ze een evaluatie-formulier sturen, stuur maar door naar mij.)

De huur auto klopte ook, alleen stond in het papier dat ze Alamo buiten het gebouw van het vliegveld te vinden zou zijn, maar het was binnen, tegenover de bagage band.

Het vliegveld is nieuw, sinds een paar jaar op ongeveer een half uur van de stad, (in thé middle of nowhere) en het was goed om eigen vervoer te hebben, taxi of shuttle-service is daar schaars. Een navigatie systeem is handig, op de meeste kaarten staat het vliegveld nog op de oude locatie, maar niet  ieder navigatie systeem werkt feilloos.

(ik kwam ook een keer in de woestijn terecht) Voor de laatste 2 dagen heb ik op het vliegveld weer een auto gehuurd, dat was het handigste, want zonder auto kun je daar niet veel.

Jennie van Dorp

Lees verder

Enorm genoten

Reis op maat  Verenigde Staten (maart 2014)

We hebben het heel mooi en goed gehad, en veel gezien.

Alles klopte, ook met vliegen, ondanks het winterweer in de USA.

Natural Habitat heeft heel goede en aardige gidsen, een van hen, die ik van eerdere tochten ken en nu in Bozeman woont, kwam de laatste dag nog even langs om me te zien.

Wij hebben bij elkaar negen verschillende wolven gezien, meestal wel op grote afstand, sommige meer dan één keer. Ik heb geprobeerd om een enkele op de foto te krijgen, maar ik weet nog niet of dat goed gelukt is.

Jennie

Lees verder