design & powered by DE HEEREN

Wie zijn weSundowner Wildlife Holidays

Sinds 2004 zijn wij dankzij onze passie, kennis en persoonlijke aandacht voor onze klanten uitgegroeid tot dé specialist in comfortabele Wildlife reizen in Nederland en Belgie. Door geregeld onze bestemmingen te bezoeken en ter plekke samen te werken met in Wildlife gespecialiseerde touroperators kunnen wij u als geen ander adviseren over waar en wanneer u het beste Wildlife op een  comfortabele manier kunt zien. Neem gerust contact op met onze ervaren Wildlife specialisten of kom langs op ons kantoor in Amstelveen.


Een passie voor Wildlife ...

Een safari dag op de Afrikaanse savanne loopt ten einde. U staat bij uw jeep op de oevers van een met nijlpaarden gevulde rivier. De zon gaat langzaam onder en zet de natuur in vuur en vlam. U kijkt om u heen en u ziet zebra's en topis grazen en in de verte loopt een kudde olifanten. Het enige geluid in de verder stille natuur komt van de nijlpaarden. U geniet intens en u neemt nog een slokje van uw ijskoude drankje en u denkt; "dit is mijn Sundowner moment ...".

Wildlife, natuur, comfort en rust, zijn voor Ronald Loriaux, oprichter van Sundowner Wildlife Holidays, de waarden die het "Sundowner moment" bepalen.  Of u nu op Expeditie Cruise gaat naar Antarctica, een safari maakt in Afrika, IJsberen bekijkt in Canada of tijgers gaat zoeken in India, overal zult u deze waarden ervaren. 

Gedreven door passie en ervaren door geregelde bezoeken, kunnen wij u als geen ander met kennis van zaken over onze bijzondere bestemmingen vertellen. Bel ons vrijblijvend op 020 - 641 86 97 voor informatie of voor het maken van een afspraak en ervaar onze passie. 

Ronald Loriaux