design & powered by DE HEEREN

Natuur en Wildlife reizen


India - tijger safari Tadoba, Pench en Kanha

 

In 2015 werden in Tadoba, Pench en Kanha de meeste tijgers gezien. Om uw kansen op het zien van tijgers zo groot mogelijk te maken hebben we deze reis voor u samengesteld. Naast tijgers hebt u ook een zeer goede kans op luipaarden, wilde honden, hyena's, lippenberen, krokodillen en vele andere wilde dieren. Naast de vele soorten wilde dieren zijn deze parken landschappelijk zeer gevarieerd met heuvels, dichte bossen, open graslanden, riveren en meren.
Kenia - Wildebeest migratie Maasai Mara & strand Mombasa
 
Van juni tot en met oktober verblijven de kuddes van de wildebeest migratie in de Maasai Mara in Kenia. Bekijk dit unieke spektakel vanuit uw prive jeep en zie wildebeesten en zebra's met krokodillen gevulde rivieren oversteken. Rust daarna heerlijk uit aan een prachtig strand.
 
Canada - IJsberen reis in Churchil 

Bekijk ijsberen en het noorderlicht in oktober en november op de ijzige vlaktes rondom Churchill in Noord Canada. Verblijf in een hotel in Churchill of overnacht in de toendra lodge tussen de ijsberen. 

Ook is er nog plaats op onze reis "wandelen met ijsberen".  Noorwegen - Snorkelen met orca's

Hebt u altijd al eens willen snorkelen met orca's ?

Ga dan met vliegtuig en huurauto in december, januari of februari voor 4 of 5 dagen naar Noorwegen om met deze magnifieke dieren te snorkelen. U kunt nu al boeken voor het seizoen 2016/2017.Alaska - Grizzly beren van Kodiak tot Katmai
 
Er is nog plaats op de mooiste grizzly beren beren reis ter wereld. Op deze reis vliegt u van Kodiak naar Katmai en vaart u met een klein schip langs de kust van Katmai. Dagelijks gaat u aan land en wandelt u tussen de grizzly beren. De BBC, Discovery Channel, National Geographic en vele van onze klanten gingen u voor.